Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta confirma declaratiile facute in fata procurorilor despre Kovesi si Ghita: Ce am spus e adevarat

Antena3 Antena3,
Victor Ponta confirma declaratiile facute in fata procurorilor despre Kovesi si Ghita: Ce am spus e adevarat

Victor Ponta a facut noi precizari despre dezvaluirile facute de Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei. Cititi siDeclaratie-bomba facuta sub juramant de Victor Ponta: Kovesi mi-a spus ca il. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, dupa declaratiile facute de Razvan Cuc referitoare la modificarile aduse legii taximetriei: E treaz?

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre confuziile soferilor si clientilor Uber dupa modificarile aduse la legea taximetriei. Dupa a ascultat declaratiile facute de ministrul Transporturilor, Razvan.

Victor Ponta: Pro Romania voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca va vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila, dar ca nu sustine un guvern PNL-USR. Ponta a declarat pentru DC News ca va vota tot un.

Declaratie-bomba facuta sub juramant de Victor Ponta: Kovesi mi-a spus ca il iubeste pe Ghita

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o bomba uriasa de presa. Este vorba dedeclaratia facuta sub juramant de fostul premier Victor Ponta. O declaratie socanta, explicita si.

Un fost prefect a trecut la Pro Romania, dupa 17 ani in PSD! Victor Ponta: il conving azi pentru a doua oara si i-am promis ca e ultima oara

Fostul prefect Claudiu Pop, care a fost membru al PSD de 17 ani, si-a anuntat, marti, inscrierea in Pro Romania, in cadrul conferintei de presa la care a participat si Victor Ponta, presedintele formatiunii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )