Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta si consilierii premierului Grindeanu, zi plina la Guvern

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si consilierii premierului Grindeanu, zi plina la Guvern

Majoritatea consilierilor premierului se afla la Palatul Victoria, la sediul Guvernului fiind prezent sambata, pentru cateva ore, si secretarul general al Executivului, Victor Ponta, incepand. continuă pe Antena3

Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria. Majoritatea consilierilor premierului sunt si ei la Guvern

Secretarul general al guvernului, Victor Ponta, a ajuns sambata, in jurul orei 11. 45, la Palatul Victoria, unde potrivit declaratiilor sale din cursul serii de vineri urmeaza sa aiba discutii cu mai multi parlamentari si lideri politici.

VIDEO Victor Ponta, prima conferinta dupa ce a revenit la Guvern: Sorin Grindeanu a trecut un test mafiot, aproape: amenintari personale, dezvaluiri personale sau tentative de mituire / Ministrii care nu vin la serviciu risca sa raspunda civil si penal s

Victor Ponta, proaspat numit in functia de secretar general al Guvernului, a declarat vineri seara ca premierul Sorin Grindeanu a trecut un test mafiot aproape in ultimele trei zile, cu amenintari personale, asa zise dezvaluiri personale sau tentative de mituire cu functii banoase.

Breaking news! Victor Ponta, oficial instalat in functie. Se intoarce in Guvern

Victor Ponta a fost numit oficial in functia de secretar general al Guvernului Grindeanu, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. in contextul in care seful SGG Mihai Busuioc.

Care este legatura de rudenie dintre premierul Sorin Grindeanu si Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu si sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu, sunt veri primari - cel putin asta sustine Marian Vanghelie, fost presedinte al PSD Bucuresti. Victor Ponta si Sorin Grindeanu.

Care ar fi legatura de rudenie dintre premierul Sorin Grindeanu si Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu si sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu, sunt veri primari - cel putin asta sustine Marian Vanghelie, fost presedinte al PSD Bucuresti. Victor Ponta si Sorin Grindeanu.

FOTO: Sorin Grindeanu, atac la adresa sefului PSD, pe Facebook: Dragnea, demisia! Victor Ponta, de partea premierului

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, vineri, demisia sefului PSD, Liviu Dragnea, prin intermediul unei fotografii postate pe contul sau de Facebook.

Victor Ponta se afla la Palatul Victoria, unde urmeaza sa aiba discutii cu mai multi parlamentari si lideri politici. Surse: Si Sorin Grindeanu ar urma sa revina de urgenta la Bucuresti, de la Timisoara

Secretarul general al guvernului, Victor Ponta, a ajuns, sambata, in jurul orei 11:45 la Palatul Victoria, unde potrivit declaratiilor sale din cursul serii de vineri, urmeaza sa aiba discutii cu mai multi parlamentari si lideri politici, scrie News. ro. Inca de dimineata, la Palatul Victoria au venit mai multi consileri ai premierului precum si cei din cabinetul SGG. Romania Tv anunta ca si premierul Sorin Grindeanu, aflat la aceasta ora la Timisoara, pentru o intalnire cu social-democratii din judet, ar urma sa revina de urgenta la Bucuresti.

Victor Ponta, la Guvern: il sprijin pe Sorin Grindeanu cu orice risc politic. A trecut un test mafiot

Fostul premier Victor Ponta, instalat vineri seara in functia de Secretar General al Guvernului Grindeanu, va sustine vineri o conferinta de presa. Anuntul apare in contextul in care, prin ala.

De ce l-a numit Grindeanu pe Victor Ponta secretar general al Guvernului

Postul de secretar al Guvernului, functie pe care a fost numit joi Victor Ponta, este singurul post din executiv care sta in pixul premierului, scrie realitatea. net. Aceasta numire si demitere poate fi.

Numirea lui Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului, contestata de PSD. Olguta Vasilescu: E ilegala!

Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicata vineri in Monitorul Oficial. Numirea lui Ponta este ilegala, a opinat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )