Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta continua razboiul cu Liviu Dragnea: E un om ambitios de la tara. Dinu Paturica, varianta secolului 2

B1 B1,
Victor Ponta continua razboiul cu Liviu Dragnea: E un om ambitios de la tara. Dinu Paturica, varianta secolului 2

Fostul premier Victor Ponta afirma ca razboiul pe care il duce cu Liviu Dragnea nu este unul personal. Ponta vrea sa-i atraga pe fostii alegatori ai PSD sa-l voteze pe el la viitoarele alegeri si. continuă pe B1

Victor Ponta continua razboiul cu Liviu Dragnea: Este datoria mea sa il demasc pe acest IMPOSTOR MITOMAN

Victor Ponta continua razboiul declaratiilor impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca este datoria lui sa il demaste pe acest impostor mitoman. Reactia lui Ponta a venit.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata!

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Minte! El insusi a fost la mine si a stat ore in sir, cu Crin Antonescu si Daniel Constantin si altii. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorba. Un mincinos!, a declarat Ponta.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata! (VIDEO)

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Seful PSD a vorbit despre o discutie telefonica dintre Ponta si George Maior, in care cei doi.

Victor Ponta face noi acuzatii: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta vede anumite fisuri in modul de functionare a anumitor institutii, dat fiind ca Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare in dosarul Referendumul, unde chiar nu era vinovat, dar in legatura cu.

Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Victor Ponta sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit cu Klaus Iohannis sa-i ceara sa numeasca pe altcineva in functia de premier. Planul era la PSD sa ii retraga sprijinul politic lui.

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea

Crin Antonescu a declarat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea. Liderul PSD a sustinut in emisiunea Sinteza Zilei ca Victor Ponta a primit numele ministrilor in.

Victor Ponta dezvaluie obsesia lui Liviu Dragnea: Nu poti sa scapi de el. Te ameninta, te linguseste

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta sustine ca a refuzat vehement sa-l numeasca pe Dragnea la conducerea Ministerului de Interne la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )