Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Cred ca Basescu avea demult terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca. / Bugetul pe 2014 - construit pe baza a ceea ce am reusit in acest an ca si crestere economica. Nicio taxa nu a fost modificata

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Cred ca Basescu avea demult terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca. / Bugetul pe 2014 - construit pe baza a ceea ce am reusit in acest an ca si crestere economica. Nicio taxa nu a fost modificata

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca, dupa parerea sa, presedintele Traian Basescu avea terenul de la Calarasi de mai multa vreme, dar ca acum a decis sa il treaca in proprietatea familiei sale. Eu cred ca avea acest teren demult si acum a vrut sa il albeasca, ca sa va spun direct. ) Spre finalul mandatului s-a gandit sa treaca cumva pe numele familiei niste proprietati pe care probabil ca lucra mai de mult la ele. Primul ministru a mai afirmat ca bugetul pe anul 2014 a fost construit de Guvern pe baza a ceea ce s-a reusit in 2013, ca si crestere economica, dar si pe ce se poate previziona pentru 2014, a declarat duminica premierul Victor Ponta. Premierul a adaugat ca nicio taxa nu a fost modificata. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Cred ca Basescu avea terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca

Premierul Victor Ponta considera ca Traian Basescu era in posesia terenului din judetul Calarasi de mai mult timp, insa doar acum, spre finalul mandatului, a dorit sa-l albeasca trecandu-l pe numele unor rude, a precizat prim-ministrul, duminica seara, la postul de televiziune Romania TV.

Ponta, despre afirmatia ca Basescu a vrut sa albeasca terenul din Calarasi: O parere personala. Am ochi de jurist

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, pe ce se s-a bazat cand a afirmat ca presedintele Traian Basescu a vrut sa albeasca terenul din Calarasi. Seful Executivului a raspuns afirmand ca a exprimat o parere personala ca si Adrian Vasilescu si ca are ochi de jurist, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Nu cunosc nici o problema din declaratia de avere a sefului Fiscului sesizata de vreo institutie publica

Nu cunosc nici o problema din declaratia de avere n. a. a sefului Fiscului) sesizata de vreo institutie publica. Imediat ce am o sesizare a unei institutii publice o sa va raspund, a declarat vineri Victor Ponta, intrebat daca intentioneaza sa-l demita pe seful ANAF, Gelu Stefan Diaconu, care nu a trecut in declaratia de avere firma Comity Prod Exim - detinuta de Mihaela Diaconu si off-shore-ul cipriot Cartha Limited, fapt semnalat de Centrul de Investigatii Media. Ulterior, seful ANAF a precizat ca dintr-o regretabila eroare materiala nu au fost mentionate in declaratia de avere) partile sociale detinute de sotia sa, dar aceasta eroare a fost indreptata prin depunerea declaratiei rectificativa.

Ponta: Basescu avea terenul din Calarasi, dar a vrut sa-l albeasca.

Premierul Victor Ponta a spus, duminica, intr-un interviu televizat, ca el crede ca Traian Basescu avea de mai mult timp terenul din judetul Calarasi, dar spre finalul mandatului a vrut sa-l albeasca trecandu-l pe numele unor membri ai familiei. Citeste si: BNR, control la CEC pentru creditul acordat Ioanei Basescu Ponta a fost intrebat de moderatorii Romania TV l-au intrebat cum isi explica faptul ca Traian Basescu a anuntat ca a achizitionat sute de hectare de teren agricol si daca acesta .

Victor Ponta, despre opinia consilierului guvernatorului BNR privind contractul Ioanei Basescu: 'Domnia sa si-a exprimat o parere personala, pe care o respect. In acelasi timp a anuntat ca BNR va face un control'

Domnia sa n. a Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR ) si-a exprimat o parere personala, lucru pe care il apreciez foarte tare, parerile personale sunt importante. In acelasi timp insa acesta a anuntat ca Banca Nationala, conform legii, va face un control si va anunta rezultatele controlului, a declarat vineri premierul Victor Ponta. Adrian Vasilescu a declarat vineri ca a citit contractul Ioanei Basescu si ca in opinia sa toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii.

Bogdan Oprea: Victor Ponta a facut o afirmatie incorecta. Nu cunoaste modul in care functioneaza acordul cu FMI

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a declarat, luni seara, cu privire la afirmatia premierului Victor Ponta care a spus ca nu va mai exista un acord cu FMI daca presedintele nu.

Victor Ponta: Nu mai avem practic acord cu FMI si CE

Premierul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, in urma anuntului facut de presedintele Traian Basescu privind neaprobarea memorandumului cu Fondul Monetar International, ca Romania nu mai are un acord cu FMI.

Victor Ponta nu merge seara la Cotroceni: Nu e vorba de receptie sau nereceptie, eu mereu sunt la Targu-Jiu de 1 Decembrie

Premierul Victor Ponta nu va participa la receptia organizata, duminica seara, la Palatul Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu, premierul explicand ca nu este vorba de receptie sau nereceptie, dar ca el de fiecare data merge de 1 Decembrie in colegiul sau din Targu-Jiu.

Mesajele lui Victor Ponta si Crin Antonescu de Ziua Nationala

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au transmis duminica mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. In timp ce mesajul liderului Senatului este unul legat de simbolistica zilei de 1 Decembrie, cel al premierul Ponta este mai politicianist: Indiferent de diversele provocari, Guvernul Romaniei isi va face treaba si nu se va lasa tulburat de scandal, de conflicte interne inutile. Astazi avem crestere economica dupa ani de austeritate; reparam multe din nedreptatile anilor trecuti; marim salarii si pensii, platim datorii, suntem mai corecti cu partenerii statului; scoatem tara din izolare si lucram la noi proiecte mari, afirma Victor Ponta in mesajul sau.

Victor Ponta a stat la coada la moaste la manastirea Pestera Sfantului Apostol Andrei.

Premierul Victor Ponta a participat sambata la slujba religioasa de la manastirea Pestera Sfantului Apostol Andrei, unde s-a rugat pentru mai multa sanatate si pentru mai multa liniste. Sfanta Liturghie, la care au fost prezenti mii de credinciosi, a fost oficiata de catre un sobor de ierarhi din tara si din strainatate, in frunte cu arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie potrivit Agerpres. Dupa terminarea slujbei, premierul Victor Ponta, impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )