Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta: Nu credeam sa mai traim situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Nu credeam sa mai traim situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale. continuă pe Adevărul

Ponta: Nu credeam sa mai traim situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Fostul premier Victor Ponta afirma ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica si sustine ca nu credea ca in Romania se mai poate repeta situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul guvern, informeaza Agerpres.

Ponta:Nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern, scrie Victor Ponta duminica pe Facebook, acuzand ca, in media, conflictul dintre echipa Premierului Grindeanu si echipa Dragnea - Firea a avut un impact mai mare decat intalnirea istorica Trump-Iohannis si decat votarea legii salarizarii.

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Firea, un subiect toxic pornit din ambitii si frustrari personale

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevanta pentru viata romanilor, precizand ca nu credea ca in Romania se mai poate repeta situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern.

Bogdan Diaconu, dezvaluiri despre Victor Ponta: Cu oameni care nu se tin de cuvant nu poti sa contruiesti si sa stai la masa

Bogdan Diaconu il acuza pe Victor Ponta ca a incercat sa destabilizeze PRU si a incercat sa trimita oamenii catre noul partid al lui Daniel Constantin, scrie stiripesurse. ro. Nu am.

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Dragnea - Firea, un subiect toxic pornit exclusiv din frustrari personale

Victor Ponta scrie un mesaj dur, pe Facebook, vizavi de interesul romanilor pentru subiectele de actualitate. Astfel, potrivit unei analize, in topul audientelor se afla conflictul intre echipa.

Victor Ponta, pe Facebook: Ajut pentru binele romanilor. Sa inteleg ca iar gresesc?

Fostul premier Victor Ponta sustine joi, intr-o postare pe Facebook, ca sustine Guvernul PSD -ALDE si ajuta cat poate sa aiba succes pentru binele tuturor romanilor. Eu.

Iohannis despre lupta anticoruptie: Inca mai avem corupti care incearca sa riposteze, dar romanilor nu le place asta

Klaus Iohannis a declarat miercuri la Washington ca lupta anticoruptie e vitala pentru Romania, ca ea trebuie sa continue in ciuda celor care incearca sa dea ceasul inapoi. Iohannis a mai spus ca inca mai avem corupti si incearca sa riposteze, ceea ce nu-mi place, romanilor nu le place deloc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2947 seconds )