Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Cresterea economica mi se datoreaza pentru ca am guvernat bine

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Cresterea economica mi se datoreaza pentru ca am guvernat bine

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca datele INS privind evolutia economiei reflecta in primul rand meritul sau, ca premier, pentru ca a guvernat bine si a facut un Cod fiscal. continuă pe Antena3

Cresterea economica e in primul rand meritul meu; pe Grindeanu sa-l lase Iohannis si Dragnea sa guverneze

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca datele INS privind evolutia economiei reflecta in primul rand meritul sau, ca premier, pentru ca a guvernat bine si a facut un Cod fiscal bun, atentionand actualul Executiv sa nu cheltuiasca mai mult decat isi permite si comentand ca Sorin Grindeanu trebuie lasat de moasele Klaus Iohannis si Liviu Dragnea sa guverneze.

Ionut Dumitru: Datele INS privind cresterea economica pe T1 au fost mult peste estimarea noastra. Pe ce s-a bazat aceasta surpriza?

Datele privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an sunt mult peste astepari, sustin economistii. Potrivit acestora, cel mai probabil, cresterea economica din primele trei luni vine tot din consum, ca si anul trecut, alimentat de.

,,Cresterea economica din primul trimestru, mai degraba cantitativa decat calitativa

Consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, a declarat azi, la postul de radio RFI, ca cresterea economica a tarii noastre din primul trimestru al acestui an este mai degraba cantitativa decat calitativa. Acesta considera ca avansul economic mascheaza lipsa de performanta a economiei.

Sorin Grindeanu: Cresterea economica de 5,7% - o confirmare a faptului ca masurile luate de Guvern sunt corecte

Cresterea economica de 5,7% inregistrata in primul trimestru al anului 2017, comparativ cu primul trimestru din 2016, este o confirmare a faptului ca masurile luate de Guvern sunt cele corecte, afirma.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa cresterea economica anuntata de INS

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat imediat la anuntul INS privind cresterea economica de 5,7 %. Datele oficiale de la INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilo.

Victor Ponta, vizat intr-un dosar de evaziune fiscala dupa ce a inchiriat un apartament cu 1.000 de euro pe luna unei firme de publicitate

Procurorii DNA au clasat un dosar in cazul fostului premier al Romaniei, Victor Ponta, dupa ce Camera Deputatilor a votat impotriva inceperii urmarii penale. Politicianul nu scapa de probleme, procurorii au trimis o parte din ancheta la Parchetul General, pentru posibile fapte de evaziune fiscala. Ponta mai este judecat si in dosarul Turceni -Rovinari.

Baietii rai merg la Washington si sunt primiti la Casa Alba, baietii buni merg la Sibiu si in drumetie in Fagaras. Victor Ponta, analiza DURA a Romania in politica externa

Fostul premier Victor Ponta a facut o analiza a politicii externe a Romaniei, in care a vorbit despre parteneraiatul cu Statele Unite, pe care il considera esential. in plus, Ponta.

Nesimtit si tupeist. S-a rupt lantul de iubire dintre Antena 3 si Victor Ponta. Atacuri si acuzatii intre Dana Grecu si fostul premier

Relatia dintre Antena 3 si Victor Ponta nu mai este deloc una prietenoasa de cand cel din urma nu mai detine o functie de varf in politica romaneasca. Dupa ce fostul premier a fost atacat.

Schimb de replici pe Facebook intre Victor Ponta si Carmen Dan. Ce si-au spus cei doi

Discutiile intre membri importanti ai PSD s-au mutat din birouri pe Facebook. Dupa ce Victor Ponta a salutat faptul ca merge scara rulanta la Aeroportul Otopeni, fostul premier i-a cerut public ministrului.

Victor Ponta, nou atac la Klaus Iohannis: Baietii rai merg la Casa Alba, baietii buni merg la Sibiu

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, crede ca actualii lideri politici din Romania manifesta prea multa obedienta fata de partenerii externi si cere o atitudine mai obraznica din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )