Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD. continuă pe B1

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

60 de motive pentru care nu votez cu Victor Ponta

Cred ca decizia de a nu vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie sa aiba la baza o serie de argumente. Eu am gasit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta. Daca voi gasi 61 pentru a nu vota cu Iohannis ori pentru a sta acasa, evident, votul meu va merge catre premier. Pana atunci, iata de ce nu il votez pe Victor Ponta, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Traian Basescu propune ca dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterile dintre candidatii pentru.

Firea: Echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol, nu dezbatere. il asteptam pe Iohannis la televiziuni

Echipa Basescu-Iohannis isi doreste spectacol, nu dezbatere, considera purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, care a adaugat ca Victor Ponta si staff-ul sau il asteapta pe candidatul ACL la.

Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Victor Ponta calareste un mamut electoral, un animal supradimensionat in care se amesteca nuante contradictorii legate de ura impotriva lui Traian Basescu. Senzatia de putere da curaj electoratului sau, dar incepe sa-i inspaimante pe ceilalti, fie anti-Ponta, fie pur si simplu indiferenti. in timpul asta, echipa lui Klaus Iohannis inca mai sta pe ganduri daca sa isi trimita candidatul calare sau pe jos la intalnirea cu Victor Ponta.

SONDAJ CSCI: Victor Ponta castiga turul II la diferenta de 10 procente fata de Klaus Iohannis

Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale. Potrivit unui sondaj CSCI, in turul 2, actualul premier va fi votat de 55 % dintre electori. Romanii chestionati mai cred ca de vina pentru scorul slab al.

Iohannis vrea o dezbatere cu Ponta la Timisoara

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, azi, ca este nevoie ca in zilele urmatoare sa aiba loc o dezbatere cu contracandidatul sau la prezidentiale, premierul Victor Ponta, mentionand ca i s-ar parea un lucru exceptional de bun ca aceasta intalnire planificata sa aiba loc in Timisoara.

Gabriela Firea il asteapta pe Iohannis la televiziuni: Echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol

Propunerea presedintelui ca dezbaterea intre candidatii la prezidentiale sa se desfasoare la palatul Cotroceni este dovada faptului ca echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol nu dezbatere, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

Alina Gorghiu: Vom gasi o formula pentru ca intre Klaus Iohannis si Victor Ponta sa fie o dezbatere (VIDEO)

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat vineri, ca ACL-ul doreste sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, insa nu s-a putut ajunge la o intelegere in acest sens,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )