Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Nu se mai pot tine sedinte de Guvern din acest moment. Guvernarea Romaniei e complet blocata

Victor Ponta sustine ca nu se mai pot tine sedinte de Guvern, fondurile pentru proiectele locale sunt blocate si nu se mai pot emite ordonante de urgenta si dupa ce s-au vacantat functiile de ministri.

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

Dan Barna: Pentru USR nu exista premisa intrarii la guvernare fara alegeri anticipate. Cu Ponta si Tariceanu, oameni care au fost alaturi de Dragnea, nu se poate face nicio reforma

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a declarat, duminica seara, ca Uniunea nu va face parte dintr-o solutie de tranzitie in cazul in care cabinetul Dancila este demis,.

Dan Barna, intrebat despre derapajele lui Andrei Caramitru: Am avut de mai multe ori discutii cu Andrei, voi avea o discutie si in perioada urmatoare pentru a clarifica aceste declaratii

Liderul USR, Dan Barna, spune ca a avut de mai multe ori discutii cu Andrei Caramitru si va vorbi cu el si in perioada urmatoare, pentru a clarifica declaratiile acestuia. Andrei Caramitru este autorul mai multor declaratii controversate, ultimul derapaj vizandu-i pe jurnalisti, pe care i-a catalogat drept coprofagi, cretin, jeg uman.

Dan Barna: Orice structura politica am fi avut, domnul Tariceanu a sustinut-o si a tradat-o la un moment dat

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galati, ca ceea ce se intampla in aceste zile in clasa politica este confirmarea unei realitati devenita vizibila mai ales la alegerile europarlamentare din 26 mai si ca romanii nu mai cred in minciuna domnului Tariceanu, care la un moment dat a tradat orice structura politica ar fi sustinut de-a lungul timpului.

DAN BARNA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: Daca Dancila insista pentru Plumb, exista riscul ca aceasta candidatura fie respinsa

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca in cazul in care prim-ministrul Viorica Dancila insista pentru candidatura europarlamentarului Rovana Plumb la un post de comisar european din partea Romaniei, exista riscul ca aceasta propunere sa fie respinsa.

DAN BARNA: Suntem gata sa intram la guvernare cand avem majoritate parlamentara

Presedinte USR, Dan Barna, a afirmat, duminica seara, la Digi 24, ca partidul pe care il conduce este gata sa intre la guvernare in momentul cand va fi o majoritate parlamentara care sa sustina reformele pe care vrea sa le realizeze.

Dan Barna, candidatul USR PLUS la Cotroceni, in Baragan: Am sesizat in administratia locala tensiuni si lipsa reala de dezvoltare

Duminica, 1 septembrie, de la ora 11. 30, Dan Barna va fi prezent in Calarasi Piata Big). Pana pe 18 septembrie, Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS, va strabate toata tara pentru a vorbi cu cetatenii despre obiectivele sale de schimbare a Romaniei din functia de presedinte al tarii, dar si pentru a strange cele 200. 000 de semnaturi, necesare inscrierii candidaturii sale.

DAN BARNA: DACA motiunea de cenzura va trece, se deschide posibilitatea reala a alegerilor anticipate

Candidatul Aliantei USR PLUS la presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca se deschide o posibilitate reala pentru alegeri anticipate daca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece.

DAN BARNA: Vom sustine orice formula de guvern non-PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri la Braila ca partidul sau va sustine in parlament orice varianta de guvern din care sa nu faca parte PSD care are ca obiectiv alegerile anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )