Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta si Dan Sova, achitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta si Dan Sova, achitati

Dupa mai multe amanari, magistratii instantei supreme au luat, ieri, decizia in privinta dosarului Turceni - Rovinari: Victor Ponta si Dan Sova au fost achitati, pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta, informeaza News. ro. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva, putand fi atacata de catre procurori. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta si Dan Sova, achitati n prima instanta n dosarul Turceni-Rovinari / Laurentiu Ciurel si Laurentiu Graure, achitati si ei / Doar Dumitru Cristea, fost director general al CE Turceni, a primit la 4 ani de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata de DNA. in acelasi dosar au fost achitati si Laurentiu Ciurel, fost director general al Complexului Energetic Rovinari, si Laurentiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni. UPDATE Fostul premier Victor Ponta a reactionat, pe Facebook, la vestea achitarii sale in prima instanta:Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati n prima instanta n dosarul Turceni-Rovinari / Laurentiu Ciurel si Laurentiu Graure, achitati si ei / Doar Dumitru Cristea, fost director general al CE Turceni, a fost condamnat la 4 ani de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata de DNA. in acelasi dosar au fost achitati si Laurentiu Ciurel, fost director general al Complexului Energetic Rovinari, si Laurentiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati n prima instanta n dosarul Turceni-Rovinari

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata de DNA. Ponta a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati

ACTUALIZARE: Decizia nu este definitiva. ----------- inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, inforemeaza MEDIAFAX.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta a fost achitat din dosarul Turceni Rovinari. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Dan Sova. Decizia instantei nu este definitiva.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati in dosarul Rovinari - Turceni

Victor Ponta a fost achitat, in prima instanta, in dosarul Rovinari Turceni. Fostul premier Victor Ponta este judecat pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata,.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati in Dosarul Turceni-Rovinari

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis achitarea fostului premier Victor Ponta, acuzat de infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor in dosarul Turceni-Rovinari, scrie Ziare. com .

Curtea Suprema urmeaza sa pronunte sentintele in dosarul Turceni-Rovinari. Ce pedepse risca Victor Ponta si Dan Sova

Dupa cinci amanari consecutive, Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele in dosarul Turceni-Rovinari, dosar in care Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala, iar Dan Sova de abuz in serviciu si fals in inscrisuri. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut pedepse cu inchisoarea pentru cei doi.

DNA cere 6 ani de inchisoare pentru Victor Ponta si 12 ani pentru Dan Sova, in dosarul Rovinari-Turceni

UPDATE: Ponta si Sova au fost achitati pentru evaziune fiscala. Decizia este in prima instanta. Zi decisiva pentru fostul premier Victor Ponta. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea.

Victor Ponta, achitat in dosarul Rovinari - Turceni. Ce impact are aceasta lovitura pentru DNA

Fostul premier Victor Ponta si Dan Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati Sova si Asociatii, au fost achitati joi de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Rovinari -.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )