Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

B1 B1,
Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi. continuă pe B1

Basescu: Ma intreb cum ati mai putea apara DNA, punand semnul egal intre Laura Codruta Kovesi si DNA, daca intr-o zi o veti vedea la televizor pe Kovesi cu catuse

Traian Basescu i-a atacat intr-o postare pe Facebook pe cei care o lauda pe Laura Codruta Kovesi, acuzandu-i ca acopera cu buna stiinta faptul ca aceasta face abuzuri si-si alege tintele.

Gigi Becali a amenintat un lider PMP ca ii ia casa daca o mai ataca pe sefa DNA:Sa nu te mai iei in viata ta de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea

Gigi Becali l-a amenintat pe Gelu Visan, un lider din partidul lui Traian Basescu, PMP, ca ii va lua casa daca o mai ataca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, schimbul de replici avand loc la Romania TV.

Laura Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat in interviul pentru Europa FM ca nu se cunoaste cu Sebastian Ghita, asa cum deputatul sustinea atunci cand a vorbit despre teza de doctorat a sefei DNA.

Ce contin documentele prin care Laura Codruta Kovesi a respins acuzatia de plagiat

Procurorul-sef a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi 43 de ani), a facut publice documentele in baza carora Consiliul National de Etica a stabilit, in 2012, ca lucrarea sa de doctorat nu este rezultatul unui plagiat.

Ce contin documentele prezentate de Laura Codruta Kovesi prin care a respins acuzatia de plagiat

Procurorul-sef a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi 43 de ani), a facut publice documentele in baza carora Consiliul National de Etica a stabilit, in 2012, ca lucrarea sa de doctorat nu este rezultatul unui plagiat.

Laura Codruta Kovesi lamureste cazul Ioana Basescu

Laura Codruta Kovesi a facut o serie de precizari despre un comunicat al DNA privind cazul Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu. in interviul acordat de sefa DNA pentru Europa FM, jurnalistul Vlad Petreanu a facut referire la faptul ca procurorii au mentionat in acel comunicat ca Ioana Basescu si un alt inculpat din dosar, fostul partener al Ioanei Basescu, au mers in Cuba si a intrebat-o pe sefa DNA care este relevanta acestei informatii.

Laura Codruta Kovesi: in fiecare zi sunt atacuri de o agresivitate din ce in ce mai ridicata, la adresa procurorilor. Sunt firme angajate pentru hartuire, pentru intimidare

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, sustine, intr-un interviu acordat Europa FM, ca, in ultima perioada, persoanele pe care le cerceteaza institutia pe care o conduce fac atacuri la adresa magistratilor de suparare.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Profesorii universitari confirma plagiatul

Dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi mai primeste o lovitura. Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), din Cluj Napoca, confirma plagiatul sefei.

Sebastian Ghita relanseaza o problema ingropata oficial in 2012: Laura Codruta Kovesi, acuzata iar de plagiat. Cine minte?

Membrii Consiliului National de Etica, dar si fostul ministru al Educatiei de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, se indoiesc de capacitatea lui Sebastian Ghita in 2012 un simplu afacerist, iar astazi urmarit penal in mai multe dosare de a falsifica un raport pe baza caruia sefa DNA, Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat in teza sa de doctorat.

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011. Reactia politicianului

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )