Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Decidem astazi daca vom avea candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu pentru Cotroceni. Este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze Iohannis, Barna sau Dancila

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Decidem astazi daca vom avea candidat propriu sau il sustinem pe Mircea Diaconu pentru Cotroceni. Este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze Iohannis, Barna sau Dancila

Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania urmeaza sa decida luni in sedinta daca partidul va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale sau daca va sustine candidatura lui Mircea Diaconu. Liderul Pro Romania a spus ca actorul este un candidat altfel si este o alternativa pentru cei care nu vor sa voteze pentru Klaus Iohannis, Dan Barna sau Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

VICTOR PONTA: Ca Stanga sa aiba sanse la prezidentiale este sustinerea unui singur candidat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, reafirma ca singura solutie ca Stanga PSD, ALDE si Pro Romania) sa se lupte cu sanse reale pentru victorie la alegerile din noiembrie este sa se uneasca in spatele unui singur candidat.

VICTOR PONTA: Ca Stanga sa aiba sanse la prezidentiale trebuie sa sustina un singur candidat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, reafirma ca singura solutie ca Stanga PSD, ALDE si Pro Romania) sa se lupte cu sanse reale pentru victorie la alegerile din noiembrie este sa se uneasca in spatele unui singur candidat.

Victor Ponta: Cred ca Mircea Diaconu este un candidat altfel in alegerile prezidentiale

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, considera ca fostul europarlamentar Mircea Diaconu reprezinta un candidat altfel in alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Eu cred ca domnul Diaconu.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la Presedintia Romaniei, a anuntat, luni, liderul partidului, Victor Ponta. El a adaugat ca formatiunea sa il sustine pe Diaconu in calitate de candidat independent, si nu de membru al Pro Romania.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

EXCLUSIV Victor Ponta, intrebat de B1.RO daca Mircea Diaconu a fost testat si de PSD pentru prezidentiale: Stiti bine cum se fac masuratorile lor, da-ma mai sus, mai jos, in functie de cine plateste (VIDEO)

EXCLUSIV Pro Romania a anuntat, luni, oficial, ca il va sustine pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale din toamna. intrebat de reporterul B1. ro daca Mircea Diaconu a aparut in.

Victor Ponta, despre Mircea Diaconu: E candidatul poporului. Daca ma uit in Ucraina, e un model pe care oamenii si-l doresc (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, luni, oficial, ca Pro Romania il va sustine pe candidatul independent la prezidentiale Mircea Diaconu. Mircea Diaconu nu va fi membru Pro Romania, nu-l chemam la sedinte, il.

Guvernarea Romaniei, decisa in 72 de ore. Anuntul facut de Victor Ponta. Ce va face ALDE

Victor Ponta a oferit o informatie surprinzatoare. Acesta a dat de inteles niste lucruri foarte importante pentru zilele de foc ce urmeaza pentru toate formatiunile. De asemenea, a sustinut ca ALDE va urma ia decizii extrem de importante pentru Guvernarea Romaniei in urmatoarele 72 de ore. Ce a declarat fostul presedinte PSD si cu cum .

Victor Ponta: Mircea Diaconu, sanse mai mari decat Dancila la prezidentiale. Dupa infrangerea din noiembrie, sefa PSD va trebui sa explice de ce a pierdut si Guvernul, si alegerile (VIDEO)

Victor Ponta a recunoscut, in direct pe B1TV, ca mai multi lideri din Pro Romania sa-u intalnit luni cu Mircea Diaconu, inainte ca formatiunea sa anunte oficial ca il sustine pe fostul europarlamentar la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )