Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, despre Codurile fiscale: Toate procedurile vor fi impecabile

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre Codurile fiscale: Toate procedurile vor fi impecabile

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Ce spune Victor Ponta despre justitia din Romania in presa straina

Premierul Victor Ponta a declarat Agentiei de Presa Reuters ca dupa instalarea presedintelui Klaus Iohannis la Cotroceni sistemul de justitie din Romanie este liber de orice influenta politica.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a spus, la debutul sedintei de Guvern, ministrilor ca joi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta, in contextul procedurilor care trebuie grabite in ceea ce priveste Codul.

Victor Ponta: Autoritatile locale decid cum se vor modifica impozitele in noul Cod Fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reafirmat, luni, ca decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, iar noul Cod Fiscal va fi adoptat de Parlament. Daca vreti, taxele nu o sa creasca.

Victor Ponta, despre taxe locale: Se face o marja mai mare. Daca am gresit noi cu ceva, indreapta Parlamentul

Proiectul Codului Fiscal nu contine modificari majore fata de ultima varianta si nu mareste vreo taxa, dar creeaza o marja mai mare in care decizia apartine autoritatii locale, a declarat premierul.

Sorin Rosca Stanescu: Acum, cand Horia Georgescu da cu pixul, el il va denunta, implicit, pe Victor Ponta. Cu certitudine

Sorin Rosca Stanescu, fostul senator liberal care acum is ispaseste pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate si constituire a unui grup infractional, sustine ca Horia Georgescu, actualul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie il va denunta la DNA pe actualul premier, Victor Ponta, despre care spune ca este protectorul sau din umbra.

Guvernul se intruneste azi intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba Codurile fiscale

Guvernul se intruneste azi intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba proiectul de Cod Fiscal si cel de Procedura Fiscala. Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor ieri sa avizeze proiectele, astfel.

Victor Ponta ii cheama pe ministri in sedinta extraordinara de Guvern pentru aprobarea Codurilor fiscale

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala. Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei.

Victor Ponta urgenteaza aprobarea Codului Fiscal

Guvernul urmeaza sa discute din nou, astazi, intr-o sedinta speciala, pe marginea proiectelor Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, mentionand ca doreste sa aprobe cat mai repede aceste doua initiative: Ca de obicei, procedurile ne omoara.

O poveste despre cum ignora Victor Ponta si ministrul energiei problemele grave de la Complexul Energetic Oltenia, un mamut cu 18.500 de angajati, si despre cum este protejat un management pagubos

Situatie extrem de tensionata in Gorj. Peste treizeci de angajati ai Complexului Energetic Oltenia se afla in greva foamei, in fata sediului companiei din Targu-Jiu, de trei-patru zile. De tot atat timp, circa 80 de angajati ai minei Tehomir sunt blocati in prezent in subteran. Compania a fost adusa in pragul falimentului din cauza managementului dezastruos si a incheierii unor contracte absolut paguboase. Soarta a 18. 000 de oameni de la CE Oltenia este incerta, mai ales in conditiile in care directorul general, Laurentiu Ciurel, a anuntat restructurari masive si inchiderea a 25% din capacitatea de productie a societatii. Insa, ca si cum nu ar avea nicio responsabilitate, premierul Victor Ponta si ministrul energiei Andrei Gerea ignora total problemele din Gorj. Ponta mai este si deputat de Gorj, insa judetul intra in atentia sa doar in campaniile electorale.

Victor Ponta: N-am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurori. Probabil ca dansa a vrut sa se dea mai importanta

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit duminica seara, in cadrul unei emisiuni a postului B1 TV, despre declaratiile Elenei Udrea care sustinea ca a discutat cu liderul de la Palatul Victoria numirea Laurei Codruta Kovesi ca sefa a DNA, infirmand afirmatiile fostului ministru din perioada guvernelor Boc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )