Libnet.ro
UNICEF

13:45

VICTOR PONTA, DESPRE FUNCTIA DE COMISAR EUROPEAN: Romania trebuie sa aiba si o propunere de rezerva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA, DESPRE FUNCTIA DE COMISAR EUROPEAN: Romania trebuie sa aiba si o propunere de rezerva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca tara noastra ar trebui sa aiba o propunere de rezerva pentru functia de comisar european, in cazul in care cea initiala nu este votata in comisiile din Parlamentul European. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb, despre nominalizarea in functia de comisar european: ii multumesc in mod deosebit Vioricai Dancila

Ursula von der Leyen a anuntat luni ca a acceptat-o pe Rovana Plumb pentru postul de comisar european din partea Romaniei, urmand ca aceasta sa fie intervievata de o comisie speciala a Parlamentului European. Rovana Plumb a transmis apoi intr-un comunicat ca este onorata de nominalizare si i-a multumit premierului Viorica Dancila pentru sustinere, precum si lui Dan Nica pentru fair play-ul aratat.

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei Europene.

Ramona Manescu, noi informatii despre functia de comisar european din partea Romaniei! Nu s-a primit o respingere oficiala. Confirma sursele B1.RO, potrivit carora este vizat portofoliul de la Transporturi

Ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu, a facut noi precizari cu privire la functia de comisar european ce revine tarii noastre. Ea confirmat ca printre portofoliile vizate se numara si cel al.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost acceptata pentru functia de comisar european: E o reusita pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca acceptarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar euroopean in echipa Ursula von der Leyen ar fi dovada si expresia increderii pe care Bruxelles-ul o are in Romania.

USR-PLUS se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Nu respecta criteriile de integritate si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, anunta eurodeputata Clotilde Armand. Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate.

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate esentiale de Alianta USR PLUS pentru postul de comisar european si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al aliantei.

Victor Ponta, campion la racolat parlamentari

Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, a ajuns sa aiba 29 de parlamentari, avand o pondere ap.

Viorica Dancila, mesaj pentru Roavana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

Viorica Dancila, mesaj pentru Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Este o nominalizare care ma onoreaza

Rovana Plumb sustine ca nominalizarea in functia de comisar european o onoreaza si responsabilizeaza in egala masura. Este o nominalizare care ma onoreaza si responsabilizeaza in egala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )