Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni. continuă pe B1

Reprezentantii FMI, CE si BM au purtat discutii cu Victor Ponta despre modificarile Codului Fiscal si privatizarea unor companii de stat

Update 17. 00: intalnirea dintre Delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene, Bancii Mondiale si premierul Victor Ponta a ajuns la final. Timp de aproape o ora s-a discutat despre modificarile.

Victor Ponta, despre scrisoarea transmisa de Tariceanu presedintelui tarii: E un gest politic, o batalie pe care liberalii o poarta in mod elegant si la care primesc injuraturi de la pedelistii pe care Tariceanu i-a numit ministri (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miscarea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care, alaturi de mai multi senatori, a transmis o scrisoare deschisa presedintelui pentru a le demite pe Laura Codruta Kovesi.

De ce motiunea de cenzura a PNL este doar un act de imagine

PNL ar trebui sa racoleze aproape o suta de parlamentari in numai zece zile pentru ca motiunea de cenzura programata pentru 5 iunie sa aiba sorti de izbanda si sa tranteasca Guvernul Ponta.

Sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. Surse: in cadrul intalnirii s-a discutat despre motiunea de cenzura a PNL

Liderii partidelor care fac parte din colitia de guvernare s-au reunit luni intr-o sedinta de urgenta, inainte de intalnirea premierului Victor Ponta cu reprezentantii delegatiei FMI, aflati in misiune in.

Ce spune Ponta despre motiune de cenzura a PNL

Premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca nu crede ca PNL va depune vreo motiune de cenzura la adresa Guvernului pe 5 iunie, asa cum a fost anuntat.

Ce spune Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie. Mai mult, el a subliniat ca partidul sau este si ramane parte dintr-un guvern bun pentru Romania, informeaza Mediafax.

Traian Basescu il ataca din nou pe Victor Ponta: Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza, duminica, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca are o obsesie numita Traian Basescu si caruia ii aminteste povestea cu sapatul gropii altuia.

Ponta nu crede ca PNL va depune motiunea de cenzura

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca nu crede ca PNL va depune vreo motiune de cenzura la adresa Guvernului pe 5 iunie, asa cum a fost anuntat, invitand presa sa astepte impreuna cu el in acea zi pana la ora 12 noaptea, pentru a se convinge in acest sens.

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Da, suntem optimisti si mai mult decat atat. Este un demers la care eram obligati fata de toti cetatenii romani care doresc sa fie respectati

Prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat marti ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

Predoiu, despre motiunea de cenzura: Este un demers la care eram obligati fata de cetateni; suntem optimisti

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, marti, ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )