Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre postarea de pe Facebook: Nu vreau sa ies cu picioarele inainte din politica

B1 B1,
Victor Ponta, despre postarea de pe Facebook: Nu vreau sa ies cu picioarele inainte din politica

Premierul Victor Ponta a explicat, luni seara, ca prin postarea de pe Facebook a vrut sa transmita colegilor de partid un mesaj clar ca proiectul important pentru alegerile prezidentiale nu este cine anume va ocupa. continuă pe B1

Victor Ponta, despre posibila candidatura la prezidentiale: Decidem dupa 25 mai

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a luat o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, el aratand ca o hotarare in acest sens va fi luata dupa 25 mai. Potrivit lui Ponta, deci.

Ce spune Victor Ponta despre candidatura la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a luat o decizie in privinta unei candidaturi la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Prim-ministrul a aratat ca o hotarare in acest sens va fi.

Victor Ponta, despre protestele fata de exploatarea gazelor de sist: Bun, si daca nu avem gaze din productie interna, de unde le luam? Din Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca ia in serios protestele fata de explorarea si exploatarea gazele de sist, aratand ca, in cazul in care Romania nu are gaze din productie interna, trebuie sa le ia din Rusia. In contextul actual, cred ca orice protest trebuie sa aiba un scop si o finalitate si cred ca o discutie serioasa pe orice tema e utila, a adaugat premierul.

Victor Ponta despre lotul 3 Sibiu-Orastie: Anul acesta il vor face, fara noi sume de bani din partea statului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sebes, ca lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie va fi finalizat in acest an, iar compania de constructii care realizeaza acest tronson s-a angajat sa il termine fara noi sume de bani din partea statului roman, termenul fiind luna decembrie, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre postarea lui Victor Ponta: Ar face un serviciu Romaniei daca ar pleca din politica acum

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat vineri postarea lui Victor Ponta de pe Facebook, prin care isi anunta intentia de a se retrage din politica, aratand ca premierul ar face un serviciu Romaniei daca nu.

Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: O ipocrizie, un kitsch. Unde sa se retraga? La sanatoriu?

Crin Antonescu, presedintele PNL a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, in care premierul a vorbit despre posibila sa retragere din politica. Potrivit sefului liberalilor, mesajul este o ipocrizie si un kitsch pesedist.

Victor Ponta a explicat mesajul de pe Facebook: Am vrut sa arat ca importanta e schimbarea regimului Basescu

Premierul Victor Ponta a explicat in direct la Antena 3 mesajul postat vineri, 4 aprilie, pe contul sau de Facebook, in care a scris ca, in noiembrie, dupa castigarea ultimei batalii, isi doreste sa.

5 mize din spatele anuntului lui Victor Ponta

Din afara unei pozitii publice, pot specula ce inteleg eu din anuntul facut de Victor Ponta, azi, pe Facebook. Cele 5 mize sunt urmatoarele:.

Antonescu, despre postarea premierului pe Facebook: Eu portia de incredere in domnul Ponta mi-am consumat-o

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Sibiu, referindu-se la postarea premierului pe o retea de socializare, ca si-a consumat portia de incredere in Victor Ponta, dar nu crede ca unii politicieni intra cand vor in politica si pleaca atunci cand vor, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Vezi interpretarea declaratiilor premierului

Victor Ponta 41 de ani) a scris vineri pe contul sau de Facebook un text in care declara, la final, urmatoarele: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea. Nu este clar ce a vrut sa transmita premierul Ponta cu aceasta postare intr-un context marcat de incertitudinea candidaturii sale la prezidentialele din noiembrie 2014, incertitudine intretinuta chiar de el. Ora 14. 16: Interpretarea mesajului postat de Victor Ponta: Mai multe surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca, prin acest mesaj, Ponta a bluffat pentru a scapa de presiunea interna a celor care il imping sa-si asume cat mai repede candidatura la prezidentiale. Ponta a vrut sa dea semnalul ca are oricand si alte optiuni, cum ar fi viata de familie sau un post aproape de sotia sa, la Bruxelles. In PSD exista tensiuni interne generate, in primul rand, de anchetele impotriva baronilor, care nu inteleg daca acestea au sau nu girul liderului PSD Vezi aici o analiza despre subiect). In timp ce baronii il preseaza, Ponta vrea sa astepte rezultatul de la europarlamentare ca sa vada ce sanse reale are. Pe scurt, ar fi un mesaj intern de tipul Daca ma contestati, am si altceva mai bun de facut. Alte surse PSD sustin ca Ponta vrea sa spuna prin acest mesaj ca o sa fie un presedinte apolitic. Ora 17. 00: Victor Ponta a refuzat sa le raspunda jurnalistilor care l-au intrebat despre postarea de pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )