Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

B1 B1,
Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012. continuă pe B1

Victor Ponta, despre propunerea de a fi inchise hipermarket-urile in weekend: Eu cred ca e bine sa le lasam deschise, ca oamenii sa lase bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a multumit in cadrul sedintei de Guvern de miercuri ministrului Agriculturii si celorlaltor institutii care au vorbit cu retailerii. Ponta a anuntat ca se vor afisa preturile cu.

Ponta tuna pe Facebook dupa condamnarea lui Dragnea. Ce spune despre PNL

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a reactionat destul de dur la adresa Partidului National Liberal dupa condamnarea prietenului sau, Liviu Dragnea - ministrul Dezvoltarii, la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru fraude la referendumul de demitere al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012.

UPDATE: Prima reactie a lui Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dragnea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a luat act decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. in acest context, premierul a precizat ca este vorba despre o decizie simbolica.

ORA 12:00 - Prima reactie a lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la ora 12:00 va sustine o declaratie de presa la sediul Partidului Social Democrat.

Dragnea, discutie cu Ponta, dupa condamnarea din dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a ajuns, vineri, in jurul orei 9. 40, la Guvern, unde se va intalni cu premierul Victor Ponta. Este foarte probabil ca cei doi sa discute decizia ICCJ de condamnare a ministrului la un an cu suspendare, in dosarul Referendumul.

Crin Antonescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Din ce am vazut eu, nu s-a petrecut ceva ilegal. Nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru ca eram presedinte interimar

Crin Antonescu, cel care a condus USL alaturi de Victor Ponta, a acordat pentru Stiripesurse o reactie la condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul. Nu stiam, pentru ca nu sunt in tara. Este.

Alina Gorghiu, privind acuzatiile premierului la adresa liberalilor, in scandalul defrisarilor: il invit pe Victor Ponta sa faca sesizari la organele competente

Intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a tri.

Reactia lui Antonescu, dupa CONDAMNAREA lui Dragnea in dosarul Referendumului

Crin Antonescu, fost copresedinte USL, a spus vineri, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul referendumului, ca ii este greu sa comenteze decizia instantei, dar nu stie sa se fi petrecut ceva.

REACTIA Alinei Gorghiu la acuzatiile lui Victor Ponta pe tema intalnirilor private ale PNL cu Holzindustrie Schweighofer

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat la afirmatiile liderului PSD, premierul Victor Ponta, conform caruia lideri liberali au avut intalniri private cu Holzindustrie, spunandu-i sa sesizeze organele.

Catalin Striblea, despre razboiul dintre Ponta si Iohannis: Presedintele este intr-o perioada de cautare, iar Victor Ponta si-a revenit dupa pierderea alegerilor si este stapanul absolut al partidului

Jurnalistul Catalin Striblea incearca sa gaseasca o motivatie pentru care premierul a inceput atacul asupra presedintelui Klaus Iohannis. Striblea scrie pe blogul personal ca presedintele este intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )