Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta, despre reactia lui Dragnea in cazul Kovesi: La Dragnea orice chestiune serioasa devine un blat sau o bascalie. Pentru ce este folosit tot acest praf in ochi

B1 B1,
Victor Ponta, despre reactia lui Dragnea in cazul Kovesi: La Dragnea orice chestiune serioasa devine un blat sau o bascalie. Pentru ce este folosit tot acest praf in ochi

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat ironic reactia lui Liviu Dragnea cu privire la victoria Laurei Codruta Kovesi la votul din Comisia LIBE pentru postul de procuro-sef european. Rugat de un jurnal. continuă pe B1

Victor Ponta: OUG 114, o imbecilitate sinistra. Noi vorbim despre justitie, ceva care oricum nu se rezolva, si, intre timp, in partea economica ne distrugem atat de tare (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a criticat in termeni duri modificarile care se fac repetat in legile privind justitia, pe care le-a numit o bataie pentru ca Dragnea sa preia puterea. Eu nu vad in niciun caz ca.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Tot acest praf in ochi este folosit ca sa fure toate companiile romanesti

Victor Ponta ii acuza pe Liviu Dragnea si pe Darius Valcov ca s-au folosit de scandalul public din justitie pentru a fura toate companiile romanesti. Mesajul a fost postat de fostul premier pe pagina sa de.

VICTOR PONTA: Adversarul domnului Dragnea la europarlamentare - Pro Romania

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi, la Fagaras, ca primarii PSD din zona nu au participat la intalnirea cu comisarul european Corina Cretu desfasurata astazi in acest oras din judetul Brasov, iar a interzice reprezentantilor administratiilor publice locale sa se vada cu un comisar european este un gen de a face politica care nu a mai existat in Romania.

VICTOR PONTA: O justitie care sta sub ministrul Justitiei va comite abuzuri

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Fagaras, ca protestele pe marginea OUG 7/2019 sunt justificate.

VICTOR PONTA: Corina Cretu va deschide lista pentru europarlamentare a Partidului Pro Romania

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, va deschide lista pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro Romania, a anuntat astazi, la Fagaras, liderul formatiunii, Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Formarea unei coalitii Pro Europa, la Chisinau, trebuie sprijinita

Datoria liderilor politici de la Bucuresti este sa medieze si sa sprijine formarea la Chisinau a unei coalitii Pro Europa si Pro Romania, care sa nu lase Republica Moldova in mainile Rusiei, a declarat astazi presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta: O justitie care sta sub un ministru al Justitiei va comite abuzuri, va judeca stramb si ii va indeparta pe oamenii corecti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca sunt justificate protestele fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta de presa, sustinuta.

VIDEO Reactia lui Dragnea dupa votul pentru Kovesi: I dont speak English

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ramas fara cuvinte dupa ce fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat la votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. intrebat in limba engleza, de un jurnalist strain, cum comenteaza aceasta victorie, Dragnea a pretins ca nu stie limba engleza.

V. Ponta: Cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot. Si uite asa marii `luptatori pentru romanism` inchid ochii la ce se intampla in Ardeal

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a explicat ca, cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot si, in plus, cu atat mai mult vor cere cei de la UDMR. Si uite asa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )