Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: E bina ca procurorii sa ramana magistrati

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: E bina ca procurorii sa ramana magistrati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in legatura cu viitoarea revizuire a Constitutiei, ca e bine ca procurorii sa ramana magistrati, adaugand ca am fost de acord sa eliminam acea sintagma care spunea ca procurorii sunt sub autoritatea ministrului Justitiei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare.

Ponta, referitor la revizuirea Constitutiei: PNL, PDL si UDMR nu sustin ideea confiscarii bunurilor

Premierul Victor Ponta a afirmat, astazi, ca asteapta raportul final pentru revizuirea Constitutiei legat de posibilitatea confiscarii bunurilor, precizand ca PNL, PDL si UDMR nu sustin ideea unei interventii, transmit sursele de presa.

Codrin Stefanescu: Revizuirea Constitutiei este obligatorie in acest an

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, considera ca revizuirea Constitutiei este obligatorie in acest an, intrucat de la 1 ianuarie 2014, cand va incepe urmatorul Mecanism Financiar Multianual, tara noastra trebuie deja sa aiba stabilite regiunile, pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene, conform unui comunicat de presa.

Victor Ponta :partidele nu au vrut modificari constitutionale pentru a usura confiscarili ...

Victor Ponta a declarat ca PNL, PDL, PSD nu au vrut modificarea articolului din Constitutie pentru a usura confiscarile extinse a bunurilor provenite din infractiuni. Astazi, comisia de revizuire a Constitutiei, formata din parlamentari de la toate partidele si condusa de Crin Antonescu, a transmis Forumului Constitutional, condusa de Cristian Parvulescu, varianta sa de revizuire a Constitutiei. Forumul urmeaza sa faca un raport pe acest proiect.

Nici o problema in paradis.Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare sa fie mai eficienta,titreaza Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, la plecarea de la Congresul UDMR, daca pe drumul spre Miercurea Ciuc a discutat cu liderul PNL despre protocolul USL. Am discutat, domnule Crin Antonescu?, a spus Ponta, uitandu-se spre presedintele PNL, .

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza .

Victor Ponta, despre traficul bucurestean: circulatia este complicata pentru soferi

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat marti dimineata ca Bucurestiul arata mult mai bine, dar ca traficul rutier ramane in continuare o problema pentru soferii din Capitala.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Victor Ponta a venit la Braila pentru a vedea ce trebuie facut pentru revigorarea sistemului de irigatii din Romania

La invitatia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, Victor Ponta a vazut cea mai mare statie de pompare a apei din Dunare, IM Gheorghiu, de la Stancuta, din judetul Braila. Daca ar fi functionala, statia ar duce la irigarea a peste 200. 000 de hectare de teren agricol, tot judetul Braila, parte din Ialomita, dar si din Buzau.

Victor Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile, relateaza agentia Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )