Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Nu vreau ca statul, in loc sa incaseze redevente, sa plateasca despagubiri

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre Rosia Montana: Nu vreau ca statul, in loc sa incaseze redevente, sa plateasca despagubiri

Premierul Victor Ponta spune ca, daca Gabriel Resources se va indrepta impotriva Romaniei in instanta pentru proiectul Rosia Montana, se va bate pentru interesele statului roman pentru ca nu vrea ca acesta, in loc sa incaseze redevente si sa aiba locuri de munca, sa plateasca despagubiri, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta despre Rosia Montana: Nu vreau ca statul sa plateasca despagubiri

Premierul Victor Ponta spune ca, daca Gabriel Resources se va indrepta impotriva Romaniei in instanta pentru proiectul Rosia Montana, se va bate pentru interesele statului roman p.

Victor Ponta, despre pozele din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani: O minciuna, bineinteles

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia.

Victor Ponta contrazice si evidenta si sustine ca este o minciuna folosirea de poze din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Buni de plata din cauza Rosia Montana? Canadienii pregatesc un arbitraj international

Compania canadiana Gabriel Resources pregateste un caz de arbitraj international impotriva Romaniei in care va cere despagubiri de miliarde de dolari, dupa ce a incercat fara succes in ultimii 15 ani sa dezvolte proiectul minier Rosia Montana, potrivit.

Victor Ponta: Anul acesta incepem autostrada Comarnic - Brasov. Premierul anuntase initial ca lucrarile demareaza in aprilie

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Ploiesti ca anul acesta va incepe constructia tronsonului de autostrada Comarnic - Brasov. Anul acesta vreau sa-mi tin cuvantul fata de Mircea Cosma.

VIDEO Victor Ponta a primit un echipament al echipei nationale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundatii!

Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe membrii echipei nationale de polo pe apa calificata la Campionatul European si le-a urat sa obtina un loc cat mai bun la competitie. Ponta a primit din partea acestora un echipament de polo, dar a spus ca nu il va proba acum, ci la inundatii, transmite Mediafax.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

FOTO Victor Ponta si Liviu Dragnea au lansat in Bacau candidatii PSD-PC-UNPR pentru alegerile europarlamentare

Ieri, la Teatrul de Vara Radu Beligan din municipul Bacau a avut loc lansarea candidatilor Aliantei PSD-PC-UNPR, in prezenta premierului Victor Ponta dar si a altor ministri sau alesi din Parlamentul Romaniei. La eveniment au luat parte peste 1300 de persoane, primari, consilieri locali sau politicieni cu functii in structurile locale si centrale.

Cum vede Victor Ponta problema trenurilor prea late de la Metrorex

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca s-au cumparat garnituri de metrou care nu ar incapea in statii, ca, daca Metrorex va cere, o sa se faca o verificare si vor fi sesizate toate institutiile statului pentru a-i trage la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )