Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta, despre situatia epidemiologica din Romania: Problema este ca nu am pregatit in cele 8 luni sistemul medical pentru al doilea val, pentru caveneau alegerile

B1 B1,
Victor Ponta, despre situatia epidemiologica din Romania: Problema este ca nu am pregatit in cele 8 luni sistemul medical pentru al doilea val, pentru caveneau alegerile

Victor Ponta, presedintele partidului PRO Romania, a vorbit joi seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, despre circumstantele care au facut ca Romania sa fie nepregatita pentru al doilea val al. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

Victor Ponta: Sunt de acord cu Iohannis in privinta evitarii unui nou lockdown (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca este de acord cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in privinta.

Victor Ponta: Reactoarele 3 si 4 nu o sa le faca nimeni (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca reactoarele 3 si 4 nu o sa le faca nimeni. Reactoarele 3 si 4 nu .

Victor Ponta: Daca inchidem tara, HoReCa dispare, transporturile s-au terminat, partea de industrie alimentara se inchide, tot se inchide

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat ca nu este de acord cu revenirea la lockdown, adica intrarea tarii din nou in carantina din cauza epidemiei de coronvarius, deoarece HoReCa, transporturile si.

Victor Ponta acuza Guvernul PNL ca a facut mari imprumuturi, dar nu a investit in spitale: Ce-ati facut, fratilor, cu un munte de bani?

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a acuzat PNL, aflat la guvernare, ca a imprumutat o suma uriasa de bani si nici macar un miliard nu a investit in sistemul sanitar, atat de greu incercat de la izbucnirea.

Victor Ponta: M-a afectat ca PSD-istii s-au luptat sa-l execute pe Nicu Banicioiu. Am crezut ca sunt USR-isti

Liderul Pro Romania,Victor Ponta, a declarat joi la DcNews ca l-a afectat lupta PSD-ului sa votam cat mai repede la vedere pentru urmarirea penala a deputatuluiNicolae Banicioiu , fost ministru PSD si fost lider TSD.

Ludovic Orban, deranjat de situatia paturilor din spitalele bucurestene: Trebuie introdus oxigen. Ce e asa mare filosofie?

Premierul Ludovic Orban a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca situatia spitalelor din Bucuresti trebuie rezolvata urgent, motiv pentru care va discuta, joi, cu noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa ce acesta va depune juramantul de investire, pentru a fi luata o decizie operativa. Potrivit premierului, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) refuza sa puna la dispozitie noi paturi pentru bolnavii de Covid-19. in alta ordine de idei, ministrul sanatatii a anuntat ca va creste capacitatea de testare la 50. 000 de teste pe zi.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )