Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, despre vizita lui Aleksandar Vucic la Bucuresti: Cel mai mare interes al Romaniei este ca Serbia sa intre in Uniunea Europeana cat mai curand (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre vizita lui Aleksandar Vucic la Bucuresti: Cel mai mare interes al Romaniei este ca Serbia sa intre in Uniunea Europeana cat mai curand (VIDEO)

Victor Ponta a comentat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre vizita presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, la Bucuresti. Fostul premier a subliniat ca pentru Romania ar conta. continuă pe B1

Victor Ponta, pont pentru Iohannis in contextul vizitei lui Aleksandar Vucic la Bucuresti

Consilierul onorific al liderului Serbiei, Victor Ponta, a comentat joi, intr-o interventie telefoni.

Presedintele Serbiei, in vizita oficiala in Romania: Aleksandar Vucic a fost primit la Cotroceni de Klaus Iohannis(FOTO, VIDEO)

Presedintele Serbiei Aleksandar Vucic se afla joi, intr-o vizita oficiala in Romania. Seful statului sarb a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi lideri vor purta dis.

Victor Ponta, consilier onorific al presedintelui Serbiei: Asta trebuie sa ne fie prioritatea

In contextul viziei presedintelui Serbiei la Bucuresti, consilierul onorific al lui Aleksandar Vu269;ic, fostul premier roman Victor Ponta, a declarat ca politicienii nostri trebuie sa ajute la aderarea tarii.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

Victor Ponta il desfiinteaza pe Dragnea: Merge si acum la evenimente SRI

Fostul premier Victor Ponta desfiinteaza apararea lui Liviu Dragnea. Potrivit lui Ponta, actualul lider al PSD participa si acum la evenimente organizate de SRI. Fostul premier considera ca presedintele.

Victor Ponta, atac dur la Monica Macovei: Merge la Bruxelles pentru bani, pentru interese personale

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Monica Macovei si-a anuntat demisia dinAlianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE) dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru.

Monica Macovei demisioneaza din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni dupa ce Victor Ponta a fost invitat la o conferinta a partidului

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Alianta Conservatorilor si Reformistilor Europeni ACRE), potrivit unui comunicat de presa. Macovei a demisionat dupa ce a cerut explicatii privind invitarea fostului prim-ministru Victor Ponta ca vorbitor la summitul Aliantei din 22 martie 2018, la Bruxelles.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )