Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta dezvaluie cine va fi adevaratul factor de decizie in guvern

Antena3 Antena3,
Victor Ponta dezvaluie cine va fi adevaratul factor de decizie in guvern

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca Darius Valcov, care a detinut portofoliul Finantelor, va lua deciziile economice in guvern. Important e ca ne aflam intr-o alta realitate, un. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Dragnea nu i-a taiat sorici lui Pahontu, aia doar la Kovesi

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti seara, la o televiziune de stiri, ca seful SPP, Lucian Pahontu, este noua tinta a liderului PSD, Liviu Dragnea, si a sustinut ca la mai multe evenimente.

Victor Ponta, chemat in instanta ca martor in dosarul lui Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti citarea fostului premier Victor Ponta in calitate de martor, pe 15 februarie, in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, chemat in instanta in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti citarea fostului premier Victor Ponta in calitate de martor, pe 15 februarie, in dosarul in care presedintele Senatului, Calin.

Victor Ponta, intepaturi la adresa PSD: Asistam la preluarea presedintiei semestriale a Guvernului de catre doamna Dancila

Victor Ponta a ironizat luni de la tribuna Parlamentului viteza cu care PSD si Liviu Dragnea schimba guvernele, spunand ca asistam la preluarea presedintiei semestriale a Guvernului de catre doamna Dancila.

Martor-cheie in dosarul lui Sebastian Ghita. Victor Ponta, citat la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni citarea fostului premier Victor Ponta pentru a da d.

Victor Ponta, citat in dosarul lui Ghita

Fostul premier Victor Ponta va fi audiat in dosarul lui Sebastian Ghita .

Victor Ponta, in fata judecatorilor de la Curtea Suprema: Fostul premier da explicatii privind anumite favorite solicitate de Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat luni in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitiei pentru a fi audiat ca martor intr-unul din dosarele fostului deputat Sebastian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )