Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta dezvaluie motivul scandalului cu Liviu Dragnea: De aia sunt suparat pe el

Antena3 Antena3,
Victor Ponta dezvaluie motivul scandalului cu Liviu Dragnea: De aia sunt suparat pe el

Victor Pontaa devoalat motivele scandalului cu Liviu Dragnea, intr-o emisiune la un post de televiziune, unde a spus ca este deranjat ca liderul PSD da ordine guvernului. Liviu Dragnea da ordine. continuă pe Antena3

Cand castigi trei milioane de voturi nu te comporti ca si cum ai fi castigat 18 milioane. Pun pariu ca majoritatea celor din piata nu au fost la vot. Victor Ponta, o noua lovitura pentru Liviu Dragnea

Relatia dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea s-a racit din ce in ce mai tare. Daca presedintele PSD a spus ca nu vrea sa intre in polemici cu Ponta, cel din urma este decis sa dea cartile pe.

Cum a inceput conflictul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea. Fostul premier a recunoscut adevarul

Victor Ponta a vorbit despre primul conflict pe care l-a avut cu Liviu Dragnea. Prima disputa ar fi avut loc inca din vremea in care Ponta era premierul Romaniei. Nu poti sa ai autoritate.

Victor Ponta: Cat timp Liviu Dragnea va fi presedintele PSD, eu nu voi avea niciun rol in partid. Nu pot sa inteleg ideea de echipa in care unul le stie pe toate

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la TVR, ca nu va avea niciun rol in PSD cat timp Liviu Dragnea va fi presedintele formatiunii, intrucat nu crede intr-o conducere monocratica.

Victor Ponta, mutare neasteptata. A dezvaluit la ce partid vrea sa plece

Neintelegerile din PSD, mai exact dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta,par sa nu mai aiba nicio sansa de a fi rezolvate. Victor Ponta a anuntat in cadrul unei emisiuni tv unde ar putea.

E ambitia lui de a controla totul, dar fara a avea ceva in cap. Ion Cristoiu il compara pe Liviu Dragnea cu Nicolae Ceausescu

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre conflictul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea. Jurnalistul aduce in discutie trei motive pent.

Lia Olguta Vasilescu continua seria ironiilor la adresa lui Victor Ponta: Sa stea linistit

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta continua si nu da semne de incetare. in acest context,ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a preluat stafeta liderului social-democratsi.

Victor Ponta, despre o posibila plecare din PSD: Singura solutie este sa ma duc la o echipa mai mica

Victor Ponta a declarat ca nu va avea prea multe de facut in PSD, atat timp cat Liviu Dragnea va fi la sefia partidului. El a vorbit despre o posibila plecare a sa, intr-o comparatie cu un ca.

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Pe Facebook si-a dat demisia, probabil ca tot acolo vrea sa fie si exclus din partid

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a criticat, duminica seara, pe fostul premier Victor Ponta pentru atacurile repetate la Liviu Dragnea si PSD. Aceasta a precizat e probabil ca Ponta ca vrea probabil sa fie exclus din partid in urma unor critici pe Facebook, dupa ce in trecut si-a anuntat demisia tot pe aceasta retea sociala.

Motivul pentru care Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului legii salarizarii unitare

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a explicat, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, motivul pentru care presedintele PSD Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului.

Instanta suprema decide soarta lui Liviu Dragnea dupa Paste

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut, ieri, Completului de cinci judecatori al instantei supreme sa admita contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )