Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta, dezvaluiri de la consultarile cu Orban: Cum faceti sectii de vot in Italia?

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dezvaluiri de la consultarile cu Orban: Cum faceti sectii de vot in Italia?

Victor Ponta a anuntat culisele discutiei cu Ludovic Orban de la negocierile pentru data alegerilor locale. continuă pe Antena3

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

Victor Ponta cere partidelor sa voteze Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere partidelor sa voteze Guvernul Citu, precizand ca este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru limitarea efectelor crizei provocate de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )