Libnet.ro
UNICEF

21:30

VICTOR PONTA: Din acest moment, functionarea Guvernului este blocata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Din acest moment, functionarea Guvernului este blocata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca, din acest moment, functionarea Guvernului este blocata si ca premierul trebuie sa vina chiar luni in Parlament pentru a cere votul pe restructurare. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Din acest moment, functionarea Guvernului este blocata. Trebuie venit chiar luni in Parlament pentru a cere votul pentru restructurare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca, din acest moment, functionarea Guvernului este blocata si ca trebuie ca premierul sa vina chiar luni in Parlament pentru a cere votul pe restructurare.

Victor Ponta: Nu se mai pot tine sedinte de Guvern din acest moment. Guvernarea Romaniei e complet blocata

Victor Ponta sustine ca nu se mai pot tine sedinte de Guvern, fondurile pentru proiectele locale sunt blocate si nu se mai pot emite ordonante de urgenta si dupa ce s-au vacantat functiile de ministri.

Victor Ponta: Functionarea Guvernului Romaniei este complet blocata. Trebuie venit chiar luni in Parlament pentru a cere votul pentru restructurare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris vineri pe Facebook ca in prezent activitatea Guvernului este complet blocata, in conditiile in care nimeni nu poate sa semneze documente oficiale in locul unui.

Surse: Ce conditii a pus Victor Ponta ca sa sustina motiunea de cenzura a PNL. in paralel, negociaza si cu PSD

Victor Ponta le-a transmis liberalilor ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila numai daca va fi cooptat intr-un nou guvern instalat de PNL. Ludovic Orban a refuzat, pe motiv ca asocierea cu ProRomania, partid desprins din PSD, ar dauna grav sanatatii PNL pe termen lung. in paralel, Ponta vrea la guvernare si cu PSD, cu conditia ca Dancia sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale. Dancila nici nu vrea sa auda.

Pro Romania semneaza motiunea de cenzura doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii. Victor Ponta: `Atunci au sanse foarte mari. ii astept si da, semnam`

Victor Ponta a anuntat, joi, ca parlamentarii din Pro Romania vor semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii, potrivit stiripesurse. ro. Prima cond.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

VICTOR PONTA: Eu nu ma intorc in PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca singurul lucru pe care il exclude in ceea ce priveste posibile fuziuni sau aliante este acela de a se intoarce in PSD.

Victor Ponta: Guvernul e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg Pro Romania e gata sa sustina alt guvern, sa intre cu ministri

Invitat la Digi 24, marti seara, Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la situatia politica din Romania. Fostul premier a spus ca este sceptic fata de o motiune de cenzura, anuntand ca ar vota doar daca opozitia ofera in prealabil un nume de premier, un acord politic si un program de guvernare.

Victor Ponta: Exclud un singur lucru, acela de a ma intoarce in PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca singurul lucru pe care il exclude in ceea ce priveste posibile fuziuni sau aliante este acela de a se intoarce in PSD. Nu exclud niciun.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )