Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta: Am discutat cu Barroso despre posibilitatea obtinerii unei clauze de investitii la deficitul acceptat de UE

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Am discutat cu Barroso despre posibilitatea obtinerii unei clauze de investitii la deficitul acceptat de UE

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Bruxelles, ca a folosit vestile extraordinare anuntate de Eurostat, potrivit carora Romania a avut cea mai buna crestere economica din UE in trimestrul 3, pentru a invoca in discutiile avute cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso posibilitatea obtinerii unei clauze de investitii la deficitul acceptat de UE. continuă pe Hotnews

Ponta a discutat cu Barroso despre varianta ca Romania sa obtina o cauza de investitii la deficit

Premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat, vineri, cu presedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, despre posibilitatea ca Romania sa obtina o cauza de investitii la deficitul acceptat de CE,.

Ce au discutat Barroso si Ponta astazi la Bruxelles. Vezi declaratia presedintelui Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat vineri, la Bruxelles, ca a identificat impreuna cu premierul roman Victor Ponta si premierul R. Moldova Iurie Leanca doua prioritati pe termen.

Victor Ponta: Fac un apel catre toate institutiile din Romania sa vorbim pe o singura voce despre Schengen

Pozitia pe care a exprimat-o presedintele Comisiei Europene CE) privind amanarea aderarii Romaniei la Schengen din cauza unui amalgam de lucruri care tin de extremism si de sovinism este cea mai corecta exprimata vreodata de un inalt oficial european si as vrea sa fac un apel la institutiile din Romania - presedinte, parlament, partide politice - sa vorbim pe o singura voce si sa nu mai dam vina unii pe altii pentru lipsa unei decizii, a declarat vineri, la Bruxelles, premierul roman Victor Ponta.

Victor Ponta, despre protestele din sistemul sanitar: La bugetul sanatatii au fost alocati mai multi bani. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul

Premierul Victor Ponta sustine ca pentru bugetul pe 2014 au fost alocati mai multi bani la sanatate fata de 2013. In aceste conditii, considera ca discutiile cu sindicatele din sanatate care ameninta cu greva generala trebuie pornite de la cifre care arata ca bugetul pe 2014 va fi mai mare. Nu sunt de acord ca o batalie sindicala sa se faca cu peretele, adica cu Guvernul. Sa fie foarte clar, sunt mai multi bani in 2014 decat in 2013. In rest, ca se bat sefii de sindicat intre ei, care e mai vocal, e dreptul lor, il respect, dar vreau sa ne bazam pe cifre serioase, a spus Ponta in sedinta de guvern.

Victor Ponta, despre meciul de fotbal Grecia - Romania: Avem sansa a doua, dar ne putem califica

Premierul Victor Ponta a apreciat ca Romania are sansa a doua in dubla mansa pe care o va disputa cu Grecia pentru calificarea la campionatul mondial de fotbal din Brazilia, dar crede ca ne putem califica.

Victor Ponta: Reprosul oamenilor de afaceri privind neanuntarea noilor taxe, intemeiat, imi asum

Premierul Victor Ponta a facut un pas inapoi miercuri, afirmand ca oamenii de afaceri ar fi trebuit anuntati mai din timp despre introducerea noilor taxe si impozite convenite cu FMI si ca isi asuma aceasta responsabilitate.

Adrian Ursu: Basescu a luat-o pe Ioana Basescu si a dat cu ea in Victor Ponta

Presedintele a luat-o pe Ioana Basescu si a dat cu ea in Victor Ponta, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu despre discursul presedintelui Romaniei cu privire la ancheta referitoare la terenul achizitionat de fiica.

Victor Ponta: Basescu se teme ca PSD si PNL vor avea cate un candidat la Presedintie.

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri ca Traian Basescu vorbeste despre separarea PNL de PSD deoarece se teme ca cele doua partide vor avea cate un candidat la prezidentiale. Citeste si: Ponta: Daca nu cresti taxele, nu ai cum sa faci rost de bani Din toate scenariile auzite in ultima vreme nu am retinut decat un lucru din ce a zis Basescu. Marea sa frica este ca nu cumva sa aiba si PNL si PSD candidat la alegerile de anul viitor, pentru ca intra ambii in turul doi. Nu lucreaza nimeni la .

Avertisment pentru Victor Ponta

Victor Ponta a intrat intr-un joc periculos, considera Marian Iancu, fostul presedinte al Politehnicii Timisoara. Iancu afirma ca de acum inainte, dupa impunerea lui Gino Iorgulescu la sefia LPF, Ponta va fi asociat cu unele posibile decizii sensibile din fotbal, o asociere de care nu avea nevoie si care nu il ajuta in viata politica. Iancu mai spusese vineri ca primul ministru se va detasa rapid de Iorgulescu, daca omul sustinut la sefia LPF va intra sub urmarire penala.

Premierul Victor Ponta si Emil Boc au mers cu acelasi avion la Bruxelles

Premierul Victor Ponta si Emil Boc au mers cu acelasi avion la Bruxelles. Edilul Clujului a calatorit la clasa economica, pe cand premierul Ponta la clasa VIP. Asta nu a impiedicat insa intalnirea celor doi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )