Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta a discutat cu Basescu despre posibilitatea numirii lui Silaghi la Transporturi; presedintele se mai gandeste

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a discutat cu Basescu despre posibilitatea numirii lui Silaghi la Transporturi; presedintele se mai gandeste

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca a avut marti o discutie cu presedintele Traian Basescu despre posibilitatea numirii liberalului Ovidiu Silaghi in postul de ministru al Transporturilor, ramas vacant saptamana trecuta, dupa revocarea lui Relu Fenechiu, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul si presedintele au discutat la Cotroceni despre acordul FMI si numirea lui Silaghi la MT. Ce s-au inteles Ponta si Basescu

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta in principal despre noul acord care poate fi incheiat de Romania cu FMI, ocazie cu care au.

Victor Ponta: Presedintele ma va informa pana la sfarsitul saptamanii daca e de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, el adaugand ca, pana la finalul saptamanii, asteapta un raspuns din partea sefului statului.

Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu pentru a vorbi despre sefia Ministerului Transporturilor

Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu presedintele TraianBasescu pentru a dicuta despre sefia MinisteruluiTransporturilor, relateazaB1 TV. Premierul si seful statului s-au intalnit la Palatul.

Victor Ponta: M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu!.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu in Bucuresti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discutia a durat o ora. M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu, a declarat ponta ziaristilor. Intrebat daca a fost Fenechiu in Bucuresti, premierul a raspuns: Nu, am fost eu unde era dansul. Am stat o ora de vorba. Am discutat o ora despre ce e mai important la minister - n. r. ) si acum ne vedem la ora 13. 00 la .

Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta, nici macar o zi, fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Imi doresc foarte mult sa avem un ministru plin. Am discutat cu domnul Antonescu la telefon si voi discuta cu Daniel Chitoiu si trebuie sa vorbesc cu Presedintele. Pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l informa, a mai spus Ponta. Domnul Silaghi a avut acea .

Victor Ponta: Nu dau multa atentie celor spuse de presedinte; ce a spus doamna Lagarde mi s-a parut serios

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu acorda foarte multa atentie cuvintelor presedintelui Traian Basescu, care a apreciat ca in Romania exista tendinta luarii unor decizii populiste ce ar putea afecta macrostabilitatea economica, dar ca, in schimb, i s-a parut interesant si serios ceea ce a spus directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde.

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta, stearsa de pe site-ul Televiziunii publice

Prima stire in care TVR a relatat despre acuzatia de plagiat adusa premierului Ponta, publicata online pe 18 iunie 2012, a fost stearsa, noteaza pe pagina sa de Facebook Mona Dirtu, fosta sefa TVR Interactiv. In materialul respectiv, TVR publica in premiera un document cu fragmentele incriminate din teza lui Victor Ponta. Tot textul din pagina a fost sters, ramanand doar o pagina cu titlul test si cu o fotografie a premierului.

Cum explica TVR disparitia de pe site-ul sau a primei stiri despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta: motive tehnice care au facut sa dispara mai multe articole

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta a disparut de pe site-ul Televiziunii publice din motive tehnice care au facut ca zeci de articole sa se piarda pentru moment, sustine Televiziunea publica intr-o serie de precizari pe aceasta tema, transmise HotNews. ro. Mona Dirtu, fosta sefa a TVR Interactiv, a notat zilele trecute pe Facebook ca stirea respectiva a fost stearsa de pe site-ul stirilor TVR.

Contre in PSD: Victor Ponta ii cere Liei Olguta Vasilescu sa nu mai critice PNL-ul

Victor Ponta sustine ca Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD, a gresit atunci cand a spus despre liberali ca fac parte dintr-un partid de lasi. Declaratia premierului a venit inaintea sedintei PSD de ast.

Cum a devenit Victor Ponta spammer pe Facebook. Totul a pornit de la o postare din weekend

Premierul Victor Ponta a fost raportat ca spammer dupa ce a facut reclama pe Facebook planului sau privind locurile de munca. Victor Ponta a platit pentru ca postarea sa apara pe conturile cat mai multor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )