Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, al doilea mesaj adresat jandarmilor, intr-o singura zi: Nu putem accepta sa revenim la anii '30, in care grupuri mici, violente si extremiste si-au impus punctul de vedere in Romania

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, al doilea mesaj adresat jandarmilor, intr-o singura zi: Nu putem accepta sa revenim la anii

Premierul Victor Ponta a cerut din nou, vineri, Ministerului de Interne sa ia decizii foarte decise si foarte dure daca apar manifestari violente, avertizand ca nu va fi acceptata o reintoarcere la anii '30, in care grupuri mici, violente si extremiste si-au impus punctul de vedere in Romania. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Nu se stabileste la Washington cine-i presedinte, cine-i prim-ministru

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca nu se stabileste la Washington cine e presedinte sau cine e prim-ministru in Romania, raspunzand astfel unei intrebari legate de anuntarea unei eventuale candidaturi la Presedintie din partea PSD dupa intoarcerea din SUA.

Victor Ponta le cere jandarmilor sa intervina in cazul protestelor atunci cand se trece linia rosie: Jandarmii sa activeze fara niciun fel de complex

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca jandarmii au mandat din partea sa intervina in cazul protestelor, conform legii, atunci cand se trece linia rosie. Aveti din partea mea mandat, jandarmii sa activeze fara niciun fel de complex, cand este vorba de incalcarea legii, s-a adresat Victor Ponta ministrului de interne, Radu Stroe, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern de vineri. Ponta a dat exemplul protestelor din Canada tot impotriva gazelor de sist, unde s-a intervenit dur. In momentul in care se trece linia rosie, si vorbim de agresiuni, amenintari, blocarea unor drumuri, aveti din partea mea mandat foarte clar de interventie conform legii, a mai spus Ponta.

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall Street Journal, premierul Victor Ponta a declarat ca Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda faptului ca se prefigureaza organizarea de alegeri prezidentiale.

Victor Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa. Privatizarea CFR Marfa nu s-a putut.

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'.

Victor Ponta, in Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall.

Victor Ponta: Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a confirmat la Antena 3 informatiile aparute in HotNews. ro potrivit carora premierul va pleca intr-o vizita oficiala in SUA. Seful guvernului nu-si explica cum au aparut informatiile in presa si nu stie daca ele au venit pe filiera Cotroceni, iar Traian Basescu a incercat sa-i impiedice vizita peste Ocean.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Victor Ponta: Astazi voi prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca vineri dupa-masa va prezenta programul vizitei sale in Statele Unite de saptamana viitoare. Deoarece va fi plecat toata saptamana, vineri a avut loc o sedinta extraordinara de Guvern. Mai sunt cateva puncte pe ordinea de zi, deoarece saptamana viitoare nu vom avea sedinta miercuri, voi fi in Statele Unite. De abia vineri, pe 25, este sedinta de Guvern. Astazi dupa-amiaza o sa sustin o declaratie de presa pentru a prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii. Intre timp, insa, Guvernul ramane la treaba, a spus Ponta.

Victor Ponta: Papici a fost parasutat de la Timisoara pentru a executa ordine/ Ponta, pe 7 octombrie: Nu trebuia sa vorbesc despre persoane

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca fostul sef al Sectiei I din Directia Nationala Anticoruptie DNA), procurorul Lucian Papici, a fost parasutat de la Timisoara unde era un fel de paria pentru a executa anumite ordine. Acelasi premier preciza pe 7 octombrie, raspunzand unei intrebari, ca isi reproseaza faptul ca a iesit cu o declaratie, dupa inlocuirea lui Papici, el aratand ca nu trebuia sa vorbeasca despre persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )