Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta, dupa anuntarea taxei pe lacomie: Dancila a mintit spunand ca nu va introduce o taxa noua

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, dupa anuntarea taxei pe lacomie: Dancila a mintit spunand ca nu va introduce o taxa noua

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a scris, marti seara, pe Facebook, dupa anuntarea taxei pe lacomie, ca premierul Viorica Dancila a mintit in Parlament la votul de la investitura, aceasta spunand ca nu va introduce nicio taxa noua. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Acest Guvern de iresponsabili si analfabeti aplica in Romania politicile populiste si falimentare. Rezultatele vor fi la fel ca in Venezuela

Intr-o postare de pe Facebook, de marti, fostul prim-ministru Victor Ponta a criticat masurile economice anuntatede Guvern,a acuzat-o pe Viorica Dancila de miciuna si Guvernul de.

Ponta: Dancila a mintit atunci cand a spus ca nu va introduce nicio taxa noua

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a scris pe Facebook, dupa anuntarea taxei pe lacomie, ca premierul Viorica Dancila a mintit in Parlament la votul de la investitura, aceasta spunand ca nu va.

Ponta: Dancila prinsa cu minciuna gogonata

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a scris pe Facebook, dupa anuntarea taxei pe lacomie, ca premierul Viorica Dancila a mintit in Parlament la votul de la investitura, aceasta spunand ca nu va introduce nicio taxa noua.

Deputatii Mohaci si Popa, plecati la partidul lui Victor Ponta, ar putea reveni n PSD (surse)

Doi deputati PSD care au plecat la inceputul lunii decembrie la partidul lui Victor Ponta ar putea reveni in PSD, au declarat pentru HotNews. ro surse din grupul parlamentar al social-democratilor.

UPDATE Deputatii Mohaci si Popa, proaspat plecati la partidul lui Victor Ponta, revin n PSD

UPDATE Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a anuntat ca Mihai Mohaci si Mihai Popa, care plecasera la inceputul lunii decembrie la partidul lui Victor Ponta, revin la PSD.

Cristian Busoi (PNL): Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate, la bugetulul consolidat

Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate, la bugetulul consolidat, arata vicepresedintele PNL, Cristian Busoi. Intentia de a muta taxa pe.

Politic show: Victor Ponta: Viorica Dancila a mintit chiar n Parlament spunnd ca nu va introduce nicio taxa noua; Hrjoana Iohannis-Dancila pe marginea prezentei presedintelui la sedintele de Guvern; Florin Iordache, despre amnistie si gratiere: Detinutii

Principalul martor al acuzarii in procesul lui Darius Valcov: Mi-a dat 1,5 milioane de lei cash. A luat banii dintr-un seif. Ionut Barbulescu este. Ilan Laufer numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Ilan Laufer, care l-a acuzat pe.

Ionel Danca (PNL): Este DecembrieRosu pe bursa de la Bucuresti, dupa anuntarea tezelor neocomuniste ale lui Dragnea si Teodorovici (FOTO)

Bursa de la Bucuresti s-a prabusit dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat noile masuri fiscale decise de Guvern. Actiunile companiilor din sectorul bancar au scazut cu aproape 15%, iar cele.

Victor Ponta face remarci DURE la adresa masurilor economice ale Guvernului. Cine va repara de data aceasta dezastrul spre care ne ducem cu toata viteza?

Nota de plata pentru romani va fi mai mare in anul 2020 datorita masurile populiste si iresponsabile care vor continua si in 2019, a scris presedintele PRO Romania, Vicor Ponta, pe pagina sa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )