Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, in fata investitorilor britanici: Avem la est un mare, mare urs. Uneori se face ca doarme, alteori se face ca se apropie de Romania sau face rau Ucrainei

B1 B1,
Victor Ponta, in fata investitorilor britanici: Avem la est un mare, mare urs. Uneori se face ca doarme, alteori se face ca se apropie de Romania sau face rau Ucrainei

Premierul i-a intampinat pe investitorii britanici cu vorbe de duh. Desi la est este un mare, mare urs, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune, le-a spus marti seful guvernului oamenilor de afaceri. continuă pe B1

Ponta le-a spus investitorilor britanici ca avem la est un mare urs, care face rau multor state, dar ca Romania este cea mai stabila din regiune

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe investitorii britanici ca, desi la est este un mare, mare urs, care face rau altor tari care incearca sa se dezvolte democratic, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune in care se poate investi, seful Guvernului amintind ca in acest an va reduce TVA.

Victor Ponta, investitorilor britanici: Avem la est un mare urs, dar Romania e cea mai stabila, reducem TVA

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe investitorii britanici ca, desi la est este un mare, mare urs, care pretinde ca doarme sau ca se apropie de teritoriul romanesc, facand rau altor state, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune.

Ce le-a spus Ponta investitorilor britanici

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria cu o delegatie de oameni de afaceri britanici reprezentand circa 50 de companii din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, pe care i-a asigurat ca Romania ramane cea mai stabila tara din regiune in care se poate investi, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, la bilantul ministerului Apararii: 2014 a fost un an bun. Romania intelege provocarile crescute din regiune si rolul pe care trebuie sa il avem

Premierul Victor Ponta a participat marti la bilantul ministrului Apararii unde a multumit reprezentantilor institutiei pentru activitatea din 2014, apreciind ca anul precendent a fost unul bun pentru.

Victor Ponta, la bilantul ministerului Apararii: 2014 a fost un an bun. Romania intelege provocarile crescute din regiune si rolul pe care trebuie sa il avem (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat marti la bilantul ministrului Apararii unde a multumit reprezentantilor institutiei pentru activitatea din 2014, apreciind ca anul precendent a fost unul bun pentru.

Victor Ponta, despre o posibila colaborare cu Traian Basescu: Nu cred ca avem lucruri de dezbatut impreuna. Nu-i simt lipsa

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu are in plan nicio colaborare cu Traian Basescu in viitorul apropiat.

Victor Ponta, despre audierea sa in dosarul referendumului: Stiu cel mai bine ce s-a intamplat in 2012, la fel ca domnii Antonescu, Dragnea si Hellvig

Premierul Victor Ponta, care va fi audiat miercuri ca martor in dosarul fraudelor la referendum, a declarat ca va spune tot adevarul in fata instantei. Voi spune adevarul si numai adevarul si anume faptul.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

Victor Ponta: ii urez Alinei Gorghiu mult succes si sa nu devina pedelista

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, in discursul sustinut la Romexpo, in fata femeilor social-democrate, mult succes co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. El a tinut sa-i adreseze si.

Premierul Victor Ponta: Trebuie sa sustinem campania privind emiterea de bonuri fiscale. Un comerciant care nu emite bon fiscal ne fura pe noi toti!

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe contul sau de facebook in care ii indeamna pe romani sa sprijine campania de emitere a bonurilor fiscale. Noi toti, in calitate de cumparatori, trebuie sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )