Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta a fost ales vicepresedinte al Partidului Democrat European

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a fost ales vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales vineri vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP), la un eveniment care se desfasoara la Paris, scrie Euractiv. ro. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, ales vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP).

Victor Ponta, ales in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP). Potrivit unui comunicat al Pro Romania transmis, vineri, AGERPRES, votul a fost.

Victor Ponta - vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP).

Numirea momentului in politica! Victor PONTA, lovitura de imagine (FOTO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP). PartidulDemocrat European - sunt onorat sa.

Victor Ponta, dupa ce Dancila a demisionat: Depinde numai de ei. Salut schimbarile facute la PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a salutat miercuri schimbarea conducerii Partidului Social Democrat, adaugand ca, deocamdata, este prematur sa discute despre o alianta preelectorala in perspectiva.

Ce spune Victor Ponta despre o eventuala alianta Pro Romania - PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a salutat miercuri schimbarea conducerii Partidului Social Democrat, adaugand ca, deocamdata, este prematur sa discute despre o alianta preelectorala in perspectiva alegerilor locale.

Lovitura teribila pentru Victor Ponta! O intreaga filiala Pro Romania negociaza trecerea la USR: Pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta. Anuntul a fost facut de.

Victor Ponta reactioneaza la criticile lui Mihai Tudose: I-am cedat mandatul meu in Parlamentul European. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Scandalul din Pro Romania pare departe de a se fi incheiat. Victor Ponta ii raspunde lui Mihai Tudose, dupa ce acesta a spus ca este fortat sa plece din partid. Nu ma intereseaza subiectul. Nu i-am c.

Victor Ponta reactioneaza la criticile lui Mihai Tudose: Nu ma intereseaza. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Victor Ponta fuge de scandalul din propriul partid. Dupa ce a fost atacat public in repetate randuri de Mihai Tudose, care spunea ca Ponta vrea sa il forteze sa plece din partid, liderul PRO Romania a.

Victor Ponta ataca deja Guvernul Orban:Am dat-o jos pe Dancila ca sa faca liberalii acelasi lucru?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Executivul condus de Viorica Dancila a fost dat jos to.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )