Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta: Gandirea lui Ludovic Orban e pana pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, apoi potopul Pariul fostului premier (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Gandirea lui Ludovic Orban e pana pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, apoi potopul Pariul fostului premier (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, joi, ca daca ar fi fost premier nu ar fi organizat alegerile locale in septembrie, ci s-ar fi ingrijit de deschiderea scolilor si pregatirea spitalelor pentru al doilea val de. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Bugetul 2021 va fi votat de viitorul Parlament, alegerile trebuie organizate pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca bugetul de stat pe 2021 va fi votat de viitorul Parlament, acuzand majoritatea controlata de PSD din actuala configuratie parlamentara ca nu mai are legitimitate.

Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban! E scandalul momentului in politica

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si candidat la alegerile locale, acuza Guvernul de proasta gestionare a actualei situatii. Ne apropiem cu pasi repezi de alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar autoritatile par depasite de situatie. Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban Conform deciziilor luate, in 6 decembrie romanii vor merge inca .

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

Ludovic Orban a iesit negativ la testul pentru coronavirus. Pana cand va sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a fost testat negativ in ceea ce priveste posibilitatea infectarii cu cornavirus. Seful Guvernului va ramane in carantina pana pe 8 octombrie.

Premierul a solicitat efectuarea unui test pentru COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv. Ludovic Orban si-a suspendat intalnirile fizice pana la aflarea rezultatului (VIDEO)

Participarea prim-ministrului Ludovic Orban la evenimente programate in cursul zilei de luni a fost suspendata, ca urmare a faptului ca una dintre persoanele care s-au aflat in acelasi platou de televiziune cu.

Ludovic Orban a fost testat negativ de covid

Testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, au transmis, luni, reprezentantii Guvernului. Preventiv, premierul va ramane izolat pana joi, cand se va testa din nou, scrie News.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus: Rezultatul testului pentru COVID-19, negativ

Premierul Ludovic Orban are un rezultat negativ la testul pentru coronavirus, anunta reprezentantii Guvernului. Prim-ministrul va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, din motive de.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Ludovic Orban suspect de COVID! Si-a anulat toate evenimentele - Ce se intampla acum cu premierul

Ludovic Orban a mers luni dimineata sa se testeze de COVID. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, insa pana la primirea rezultatului, premierul a suspendat intalnirile fizice cu alte persoane.

VICTOR PONTA: Am luat decizia de a avea candidati comuni cu ALDE la parlamentare

Victor Ponta a anuntat azi ca Pro Romania si ALDE vor avea candidati comuni la alegerile parlamentare din 6 decembrie si a precizat ca este convins ca oamenii care vor fi alesi intr-un singur partid care se va numi Pro Romania Social-Liberal pot sa blocheze un drum drept spre prapastie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )