Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA: Greselile grave ale catorva politicieni aduc prejudicii Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Greselile grave ale catorva politicieni aduc prejudicii Romaniei

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca Romania a pierdut competitia pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca tara noastra intentioneaza sa mute Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta si Dan Barna, reactii ACIDE dupa intalnirea de la Bruxelles: Securistii au trunchiat informatia. in Europa suntem toti romani / Nu am facut si desfacut guverne

Liderii Pro Romania si USR, Victor Ponta si Dan Barna, surprinsi la o discutie intr-un cafenea din Bruxelles, au reactionat, miercuri, pe Facebook, dupa ce fotografiile au ajuns in spatiul public. Ponta a.

Victor Ponta: Romania a pierdut in competitia ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca Romania a pierdut competitia pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca tara noastra intentioneaza sa mute Ambasada de la Tel.

Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / Victor Ponta: Am pierdut pe mana noastra cand Liviu Dragnea a anuntat ca mutam Ambasada la Ierusalim

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim.

Victor Ponta neaga informatia ca ProRomania nu ar fi fost invitat sa se alature grupului ALDE-EnMarche din Parlamentul European

Victor Ponta a negat joi informatia potrivit careia partidul sau ProRomania nu ar fi fost invitat sa faca parte din grupul ALDE-EnMarche din Parlamentul European, unde va activa si Alianta USR-PLUS. Fake news de Dambovita, a declarat, pentru HotNews. ro, fostul premier.

Sinteza zilei. Victor Ponta si USR, in ALDE european - document exclusiv

Partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, a intrat alaturi de USR in noua formula ALDE. Informatia a fost prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea in editia de miercuri a emisiunii Sinteza.

intalnire-soc la Bruxelles. Dan Barna, negocieri cu Victor Ponta

Liderul USR, Dan Barna, a fost surprins la Bruxelles la o intalnire cordiala cu Victor Ponta, liderul Pro Romania. Tema discutiei a fost legata, probabil si de viitoarea afiliere a Pro Romania in.

Top 5 pericole care ne pot ucide la volan. Greselile grave pe care soferii le fac constient cand pleaca cu masina

Cel mai mare pericol pentru un sofer la volan este viteza excesiva. Exista insa si alte cateva pericole care ii pun pe soferi in postura de a provoca grave accidente de circulatie.

Dan Barna, reactie la fotografia cu Victor Ponta

Dan Barnaa reactionat pe Facebook dupa ce au aparut mai mult fotografii cu el si VictorPontala masa la o cafenea din Bruxelles. Foarte frumoasa poza cu mine si cu Ponta, dar cred ca are.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )