Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta: Eu am gresit fata de Diaspora si mi-am cerut scuze. Razboiul declarat acum de Dragnea mpotriva lor este o crima grava si va fi pedepsita!

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Eu am gresit fata de Diaspora si mi-am cerut scuze. Razboiul declarat acum de Dragnea mpotriva lor este o crima grava si va fi pedepsita!

M-am uitat cu oroare la ce s-a intamplat azi in tara si ma declar indignat de modul mizerabil si criminal in care niste romani sunt tratati de catre Guvernul lor. Am fost criticat, insultat si detestat de romanii din Diaspora. Mi-am cerut scuze pentru greseli, am spus cand am crezut ca nu au dreptate. Razboiul declarat acum de Dragnea impotriva lor este o crima grava si va fi pedepsita!, a scris Victor Ponta pe Facebook. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre violentele jandarmerie: Eu am gresit fata de Diaspora si mi-am cerut scuze. Razboiul declarat acum de Dragnea mpotriva lor este o crima grava si va fi pedepsita!

M-am uitat cu oroare la ce s-a intamplat azi in tara si ma declar indignat de modul mizerabil si criminal in care niste romani sunt tratati de catre Guvernul lor. Am fost criticat, insultat si detestat de romanii din Diaspora. Mi-am cerut scuze pentru greseli, am spus cand am crezut ca nu au dreptate. Razboiul declarat acum de Dragnea impotriva lor este o crima grava si va fi pedepsita!, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Instanta explica de ce l-a condamnat cu suspendare pe Cristian Boureanu: Si-a cerut scuze dupa ce i-a trecut betia si s-a aratat dispus sa faca munca n folosul comunitatii

Cristian Boureanu a primit o condamnare cu suspendare deoarece a manifestat un comportament normal si si-a cerut scuze dupa ce efectele starii de betie au trecut, se arata in motivarea deciziei luata in luna iunie de Judecatoria Sectorului 1, scrie Agerpres.

Motivare in cazul lui Boureanu. A fost condamnat cu suspendare pentru ca si-a cerut scuze

Cristian Boureanu a primit o condamnare cu suspendare deoarece a manifestat un comportament normal si si-a cerut scuze dupa ce efectele starii de betie au trecut, se arata in motivarea deciziei luata in luna.

VICTOR PONTA, acuzatii incendiare dupa protestele violente: Ma declar indignat de modul criminal in care niste romani sunt tratati de catre Guvernul lor

Fostul prim-ministru Victor Ponta lanseaza acuzatii grave dupa interventia in forta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei, precizand ca se declara indignat de folosirea violentei de catre fortele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )