Libnet.ro
UNICEF

17:16

Victor Ponta: Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5% de la 1 ianuarie 2015 (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5% de la 1 ianuarie 2015 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de la 1 ianuarie 2015, Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5 procente. Valoarea punctului de pensie a crescut cu aproape 30 de lei de la inceputul. continuă pe B1

Promisiunea lui Ponta la inceput de campanie: indexarea pensiilor mici de la 1 ianuarie 2015

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de la 1 ianuarie 2015, Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5 procente.

DNA: In acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, la solicitarea Agerpres, ca premierul Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft.

DNA: Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), citati de B1 TV. Dosarul Microsoft a fost deschis in urma unor informatii.

DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are, in acest moment, nicio calitate in dosarul Microsoft, nici de inculpat, nici de suspect, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), la cererea publicatiei.

UPDATE. Scandalul Microsoft. DNA: Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat iN ACEST MOMENT. Numele-bomba din dosarul cu spagi de 60 de milioane de dolari.

Programul Sistem Educational Informatizat SEI), in valoare de circa 200 de milioane de dolari, aprobat in luna mai 2001 de Guvernul Romaniei condus de Adrian Nastase, constituie motorul care a pus in actiune caracatita spolierii bugetului de stat de sute de milioane de dolari. Pe langa acest program, au aparut si alte programe de informatizare capusate de clientii transpartinici, care au tranzitat guvernele Nastase, Tariceanu, Boc si Ponta.

Dosarul Microsoft. DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau de inculpat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat miercuri ca, in acest moment, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, nu are calitate de suspect sau de inculpat in dosarul Microsoft.

Victor Ponta: Accizele pentrul anul viitor vor fi, cu siguranta, mai mici

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca accizele pentru anul 2015 vor fi, cu siguranta, mai mici. Se lucreaza la Ministerul de Finante impreuna cu partenerii nostri internationali, cu Comisia Europeana.

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Victor Ponta: Traian Basescu nu mai are informatii serioase

Victor Ponta spune ca nu se simte amenintat de avertismentele lui Traian Basescu, pentru ca Traian Basescu nu mai are de mult timp informatii serioase. Premierul sustine ca este obisnuit ca.

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )