Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta, intalnire cu Crin Antonescu si Daniel Chitoiu pe tema negocierilor cu FMI

B1 B1,
Victor Ponta, intalnire cu Crin Antonescu si Daniel Chitoiu pe tema negocierilor cu FMI

Premierul Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Chitoiu s-au intalnit luni dupa-amiaza la cabinetul presedintelui Senatului. Subiectul discutiilor il reprezinta negocierile cu FMI. intrebat de jurnalisti. continuă pe B1

Victor Ponta, despre declaratiile lui Crin Antonescu pe tema FMI: L-am rugat pe dl Chitoiu sa-i prezinte rezultatele / Orice discutie fara documente este politicianista si populista

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca l-a rugat pe ministrul liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, sa-i prezinte rezultatele discutiilor cu Fondul Monetar International liderului PNL, Crin Antonescu, pentru a sti daca exista si acordul partenerilor de guvernare pentru un nou acord cu FMI.

intalnire intre Ponta, Antonescu si Chitoiu, la Senat.

Premierul Victor Ponta se intalneste, luni, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, si cu vicepremierul Daniel Chitoiu, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca a primit vreun raspuns de la PNL privind negocierile cu FMI si bugetul de stat, Ponta a raspuns: Vorbesc acum cu ei. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca vicepremierul Daniel Chitoiu beneficiaza de sprijinul PSD si ca, daca va avea si sprijinul necesar din partea PNL, atunci negocierile cu FMI vor putea fi .

intalnire Ponta, Antonescu si Chitoiu, la Senat, privind negocierile cu FMI

Premierul Victor Ponta a sosit, astazi, la cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde se afla si vicepremierul Daniel Chitoiu.

Crin Antonescu: Premierul si ministrul de Finante au dat batalii cu FMI pentru a pastra cota unica

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, au dat si dau batalii cu FMI pentru a mentine cota unica de impozitare la 16%. Presedintele PNL a afirmat, la Antena 3, ca pledeaza pentru cauza acestui guvern, pentru cauza acestui premier, intelegand toate dificultatile prin care trece.

Crin Antonescu: Premierul si ministrul de Finante au dat si dau batalii cu FMI-ul pentru mentinerea cotei unice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3 ca premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, au dat si dau batalii cu FMI pentru a mentine cota unica. Liderul.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de Victor Ponta. Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL la presedintie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, se declara dezamagit de atitudinea din ultima perioada a liderului PSD Victor Ponta. Acesta a precizat chiar ca este pregatit sa candideze doar din partea PNLdaca in.

Crin Antonescu: Victor Ponta e suficient de inteligent sa nu repete greselile lui Nastase si Basescu. CSM, ceva comparabil cu o secta

Crin Antonescu a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca Victor Ponta este suficient de inteligent pentru a nu repeta greselile facute de Adrian Nastase si Traian Basescu in ceea ce priveste independenta justitiei.

Crin Antonescu: USL nu a mai existat dupa alegeri in privinta justitiei. CSM, ceva comparabil cu o secta

Crin Antonescu a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca Victor Ponta este suficient de inteligent pentru a nu repeta greselile facute de Adrian Nastase si Traian Basescu in ceea ce priveste independenta justitiei.

Crin Antonescu: Daca Ponta crede ca trebuie sa joc rolul domnului Zgonea, se insala

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitatul jurnalistului Radu Tudor, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, difuzata la Antena 3, incepand cu ora 20.

Crin Antonescu: Scaderea CAS, un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. / Cresterile de accize - formule minimale care nu afecteaza taxele mari. / Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice

Liderul liberal Crin Antonescu a salutat, luni seara, incheierea cu succes a negocierilor cu reprezentantii FMI privind bugetul pe 2014, anuntata cu putin timp in urma de premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a afirmat ca CAS-ul nu era al meu, nu este doar obiectivul PNL, ci al intregului Guvern. E un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. El a explicat ca PNL ar fi dorit scaderea cu 3 puncte procentuale inca de la inceputul anului, insa Ea nu poate fi facuta acum, va fi facuta din semestrul al doilea, ne-am consolat cu faptul ca scaderea de 5 are un impact mai puternic. Crin Antonescu a lasat de inteles ca existau solutii de scadere acum cu 3 puncte, insa varianta nu a fost agreata de FMI. Liderul liberal a subliniat ca prima preocupare a Guvernului si a ministrului Finantelor a fost mentinerea cotei unice si a afirmat ca accizele nu sunt impozite, el considerand ca cresterile de accize reprezinta formulele minimale care nu afecteaza taxele mari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )