Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta, intalnire cu Sorin Grindeanu la Palatul Victoria: Despre ce discuta fostul si actualul premier

B1 B1,
Victor Ponta, intalnire cu Sorin Grindeanu la Palatul Victoria: Despre ce discuta fostul si actualul premier

Fostul premier Victor Ponta s-a intalnit luni, la Guvern cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, potrivit unor surse politice, informeaza Stiripesurse. ro. Ponta ar fi intrat in Palatul Victoria. continuă pe B1

SURSE: Premierul Grindeanu s-a intalnit cu Victor Ponta la Guvern. RUPTURA de Liviu Dragnea se adanceste?

A fost o zi de luni plina de discutii politice cat se poate de interesante. Potrivit stiripesurse. ro. fostul premier Victor Ponta s-a aflat luni seara la Palatul Victoria, la o intrevedere cu premierul.

SURSE Premierul Grindeanu s-a intalnit cu Victor Ponta la Guvern/ Se adanceste ruptura de Liviu Dragnea?

Premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit astazi la Guvernul, au confirmat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Informatia a fost publicata initial de stiripesurse. ro, care sustine ca fostul premier si-ar dori sa-si faca prezenta in actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu. Intalnirea Grindeanu Ponta a avut loc pe fondul racirii relatiilor dintre liderul PSD si primul ministru. HotNews. ro a scris ca decizia abrogarii ordonantei 13 a fost luata unilateral de premierul Grindeanu, in ciuda opozitiei manifestate de Dragnea si Tariceanu.

Sorin Grindeanu a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis: Premierul si presedintele se vor intalni marti la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Sorin Grindeanu sa mearga marti la o discutie la Palatul Cotroceni. Alaturi de Grindeanu, presedintele l-a invitat si pe ministrul de Finante, Viorel.

Guvernul anunta ca Sorin Grindeanu s-a intalnit intr-un cadru oficial cu reprezentantii unei coalitii de organizatii controversate, condusa de Alexandru Cumpanasu

Premierul Sorin Grindeanu a avut luni o prima intalnire cu reprezentanti ai Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, condusa de Alexandru Cumpanasu, parte a demersurilor de dialog intre cele doua institutii, anunta Guvernul printr-un comunicat de presa. CNMR reuneste ONG-uri, sindicate, patronate si alte organizatii controversate.

Klaus Iohannis i-a convocat pe Sorin Grindeanu si Viorel Stefan la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat pe premierul Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor, Viorel Stefan, la Palatul Cotroceni, pentru o discutie pe tema bugetului de stat pe 2017. intrevederea urmeaza sa aiba loc marti.

Romania a intrat definitiv in Epoca Urii.Victor Ponta TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA

Victor Ponta a fost destul de retras in aceasta perioada in care protestele au tinut si inca tin capul de afis al celor mai importante subiecte. Guvernul condus de Grindeanu a decis adoptarea.

Liviu Dragnea, intepatura la adresa lui Sorin Grindeanu: Nu vorbesc aici, nu suntem la restaurant

Relatiile intre Liviu Dragnea, liderul PSD si premierul Sorin Grindeanu par sa nu mai fie atat de stranse pe cat erau. Totul s-a schimbat atunci cand Grindeanu a fost surprins cand.

Permierul Sorin Grindeanu, atacat la Romania TV, dupa ce a iesit la restaurant cu un om de afaceri care a fost condamnat la inchisoare(FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu sta la masa cu oameni care au probleme cu legea. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Grindeanu a iesit sambata noaptea in oras cu Ionel Arsene, actual presedinte al.

Semnalul oficial ca PICA DRAGNEA? Premierul Sorin Grindeanu, atacat la Romania TV, dupa ce a iesit la restaurant cu un om de afaceri care a fost condamnat la inchisoare(FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu sta la masa cu oameni care au probleme cu legea. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Grindeanu a iesit sambata noaptea in oras cu Ionel Arsene, actual presedinte al.

Sorin Grindeanu poate fi presedintele PSD: Declaratie bomba din interiorul partidului

Mihai Chirica, vicepresedintele PSD, a spus duminica, in cadrul unei emisiuni, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu a acumulat ceva experienta in aceasta perioada a protestelor si ca acest dus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )