Libnet.ro
UNICEF

21:46

Victor Ponta: intre mine si Traian Basescu este o incompatibilitate personala fundamentala

B1 B1,
Victor Ponta: intre mine si Traian Basescu este o incompatibilitate personala fundamentala

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant la B1 TV, a declarat ca ca intre el si presedintele Traian Basescu exista o antipatie personala importanta si nu crede ca seful. continuă pe B1

Ponta: intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu crede ca presedintele Traian Basescu s-a schimbat astfel incat sa fie posibila o coabitare cu acesta si a aratat ca intre el si seful statului exista o antipatie personala importanta, potrivit Mediafax. Intre presedintele Basescu si mine este o incompatibilitate personala fundamentala. Antipatia personala este importanta intre doi oameni politici si de aceea trebuie sa facem niste reguli mai clare, domnul Basescu si cu mine nu ne putem impaca in niciun .

Traian Basescu: Este important ca in acest an niciun copil care a implinit varsta de 6 ani nu se va afla in afara sistemului de invatamant

Presedintele Traian Basescu a afirmat, in mesajul sau cu ocazia deschiderii noului an scolar, ca acest an scolar este unul deosebit datorita celor doua noutati - scoala profesionala si clasa pregatitoare, si ca are convingerea ca toti actorii implicati in educatie vor depune in continuare eforturi pentru ca tranzitia celor mici de la gradinita la scoala sa fie cat mai lina.

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun .

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Barroso m-a chemat la Bruxelles. ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca intalnirea cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barosso a avut loc la cererea liderului UE, potrivit B1. ro. Traian Basescu a solicitat aceasta intalnire cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso m-a informat, apoi am stabilit ca pentru a exista acel echilibru de care avem nevoie este bine sa ma duc si eu la Bruxelles. Nu au existat asemenea discutii sa mergem impreuna la Bruxelles, a spus Victor Ponta la B1 TV. Premierul a declarat ca .

Victor Ponta, de acord ca Traian Basescu sa reprezinte Romania la urmatorul Summit UE

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul intalnirii cu presedintele ComisieiEuropene Jose Manuel Barroso ca este de acord ca presedintele Traian Basescu sa reprezinte Romania la urmatorul summit al.

Victor Ponta, pentru Le Monde: Am regrete privind actiunile din timpul suspendarii lui Traian Basescu. As fi putut proceda altfel

Primul ministru Victor Ponta a declarat pentru ziarul francez Le Monde ca are regrete in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Traian Basescu, apreciind ca ar fi putut actiona altfel, scrie RFI.

Wall Street Journal: Premierul Ponta i-ar fi spus lui Barroso ca Romania va fi reprezentata de Traian Basescu la urmatorul summit UE

Premierul roman Victor Ponta i-ar fi spus presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca este de acord ca Traian Basescu sa reprezinte Romania la urmatorul summit UE de la Bruxelles, scrie Wall Street Journal citand surse europene. Potrivit publicatiei britanice, pentru Comisie chiar si astfel de semne limitate de cooperare sunt un lucru bun dupa razboiul din vara.

Victor Ponta: Barroso m-a chemat la Bruxelles. Nu a fost vorba sa merg impreuna cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca intalnirea cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barosso a avut loc la cererea liderului UE. Traian.

Victor Ponta se intalneste luni cu presedintele CE: Merg sa vorbesc de guvern. Basescu sa vorbeasca de atributiile sale

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Presedintele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )