Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, intrebat despre excesele ANAF-ului: Daca exista abuzuri, vor fi sanctionate / Vad ca exista deja o fratie a evazionistilor

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, intrebat despre excesele ANAF-ului: Daca exista abuzuri, vor fi sanctionate / Vad ca exista deja o fratie a evazionistilor

Premierul Victor Ponta afirma ca eventualele abuzuri comise de inspectorii ANAF vor fi sanctionate, dar a acuzat existenta unei fratii a evazionistilor fiscali. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre Codul Fiscal: Important e sa fie in dezbatere la Senat. Vreti sa ii chemam pe cei de la FMI sa va conduca ei? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca si-a informat colegii privind situatia bugetara si a anuntat intentia privind reducerea TVA. intrebat despre avizul negativ pe care Consiliul Fiscal l-a dat pe Codul.

Ponta: Eventuale abuzuri ale ANAF vor fi sanctionate

Eventuale abuzuri ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in combaterea evaziunii fiscale vor fi sanctionate, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, apreciind insa, in acelasi timp, ca exista o fratie a evazionistilor fiscali care ar critica ANAF.

VIDEO Victor Ponta, despre o noua lege a salarizarii: Trebuie sa asigure un trai decent pentru angajatii din domeniul public si sa-i tina cat se poate de mult dincolo de tentatiile legate de coruptie

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca noul Cod Fiscal si Codul de procedura fiscala au toate avizele necesare si urmeaza sa fie trimise in Parlament. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, seful Executivului a precizat ca spera ca noile coduri sa fie aprobate pana in data de 30 iunie, urmand sa intre in vigoare pana la 1 ianuarie 2016, precizand ca este cel mai important proiect guvernamental pentru prima parte a anului. Ponta a aratat ca datele fiscale bune pe primele luni din an permit aplicarea anticipata, probabil de la 1 iulie, a unei prevederi din nou Cod Fiscal, urmand ca Executivul sa decida daca va fi vorba despre reducerea TVA la 20 sau despre reducerea cotelor speciale la 9% pentru produsele de baza.

Victor Ponta sustine ca nu este la curent cu proiectul legislativ al unor senatori PSD prin care un politician sa nu mai poate fi incatusat sau arestat

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie nimic despre proiectul unui grup de senatori PSD privind modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Ultima aroganta a lui Victor Ponta: Raspund doar jurnalistilor care achita taxe

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care a incercat sa explice de ce a refuzat sa raspunda la intrebarea unui jurnalist privind votul senatorilor PSD in cazul Sova. insa, in loc de un motiv credibil, Ponta a venit cu un argument pueril: jurnalistul care i-a adresat intrebarea reprezenta o companie ce nu si-a achitat taxele.

Victor Ponta vrea referendum pentru modificarea Constitutiei pana la sfarsitul anului

Referendumul pentru validarea propunerilor de revizuire a Constitutiei ar putea fi organizat la sfarsitul acestui an, a declarat astazi liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: In a doua parte a anului vom pregati Legea salarizarii. Nu e normal ca premierul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin ca cei din institutii militarizate

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, dupa Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala, Guvernul vrea ca in partea a doua a anului sa pregateasca un alt proiect important, Legea salarizarii, care va fi finalizat tot de Parlament. Nu e normal ca prim-ministrul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin decat unii din institutii militarizate, a spus Ponta.

Victor Ponta, declaratii de presa, de la ora 15.30

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 15. Cel mai probabil, Victor Ponta va face o propunere pentru functia de ministru al Finantelor, ramasa vacanta dupa demisia lui Darius Valcov, aflat inarest la domiciliu.

ActiveWatch - Victor Ponta incurajeaza comportamente ostile presei

Declaratia premierului Victor Ponta potrivit careia nu mai raspunde intrebarilor ziaristilor care lucreaza la companii cu datorii la stat incurajeaza comportamente ostile presei si constituie, chiar si involuntar, un atac la adresa libertatii presei, afirma ActiveWatch, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce Basescu a anuntat ca s-a mutat la Scrovistea: N-a trecut asa ceva prin Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cunoaste detalii cu privire la mutarea fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea si ca asa ceva nu a trecut prin Guvern. Nu citesc facebook-ul d-lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )