Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: Dansul se pricepe la toate, eu la nimic, si atunci nu avem de ce sa ne intersectam (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: Dansul se pricepe la toate, eu la nimic, si atunci nu avem de ce sa ne intersectam (VIDEO)

Victor Ponta a lansat noi ironii la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intr-o declaratie oferita presei pe holurile Palatului Parlamentului. intrebat despre relatia pe care o are cu acesta si. continuă pe B1

Victor Ponta, felicitari pentru Matteo Renzi si o noua intepatura la adresa colegilor de partid

Fostul prim-ministru Victor Ponta il felicita duminica, printr-o postare pe pagina sa de socializare, pe ex-premierul italian Matteo Renzi pentru realegerea sa in functia de presedinte al Partidului.

in 7 ani de la Semnarea Parteneriatului Strategic cu SUA toti au dat din gura mult si au facut fix nimic. Victor Ponta, mesaj dur la adresa liderilor romani

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care transmite Guvernului si CSAT sa achizitioneze tehnica de lupta doar americana. Fostul premier a motivat aceasta propunere ca una in.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vreau sa votez comisia fiindca vreau sa aflu cum am luat bataie. Am fost si eu implicat

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca asteapta votul din Parlament privind infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

Victor Ponta: Romania nu este pregatita pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la dezbaterea referitoare la pregatirea Romaniei pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019, ca tara noastra nu este pregatita pentru acest.

Victor Ponta, despre ancheta Parchetului pe alegerile din 2009: Nu cred ca este o infractiune ca s-au strans niste oameni acasa la cineva (VIDEO)

Victor Ponta a criticat miercuri, intr-o declaratie oferita presei din Parlament, deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul General pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, dar s-a pronuntat in.

Victor Ponta: in sapte ani de la semnarea parteneriatului strategic cu SUA, toti liderii romani au dat din gura mult si au facut fix nimic

Fostul premier Victor Ponta sustine ca, in sapte ani e la semnarea parteneriatului strategic cu Statele Unite, toti liderii romani au dat din gura mult si nu au facut nimic in domeniul Apararii.

Victor Ponta: Trebuie sa achizitionam tehnica de lupta doar de la americani; nu suntem bogati ca Arabia Saudita sa luam de la toti

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca programele de inzestrare ale Romaniei ar trebui sa vizeze achizitia de tehnica militara americana, in special a doua escadrila de avioane F-16, deoarece Statele Unite este singurul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )