Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta l-a ironizat pe Iohannis la Masa Tacerii, dar a uitat cum a confiscat Sarmizegetusa: a intrat ilegal in sit, in timp ce turistii erau intorsi din drum

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta l-a ironizat pe Iohannis la Masa Tacerii, dar a uitat cum a confiscat Sarmizegetusa: a intrat ilegal in sit, in timp ce turistii erau intorsi din drum

Victor Ponta a publicat un clip video in care l-a ironizat pe presedintele Klaus Iohannis, acuzand faptul ca acesta s-a asezat pe un scaun al Mesei Tacerii din Targu Jiu. Fostul premier a facut apel la respectul politicienilor fata de regulile privind monumentele istorice, uitand cum a incalcat aceste reguli, la Sarmizegetusa Regia. continuă pe Adevărul

Dle Presedinte, pe Masa Tacerii nu se mananca nici macar salam sasesc. Ponta, din nou arogant: ii preda lectii de buna purtare lui Iohannis, pe Facebook (VIDEO)

Victor Ponta lanseaza un nou atac inspre Klaus Iohannis, apeland din nou la aroganta ce is caracterizeaza. Fostul premier ii preda lectii de buna purtare presedintelui, pe Fa.

Poporul stie intotdeauna ce trebuie facut. Victor Ponta, despre alegerea noului presedinte al Americii, Donald Trump. Fostul premier face legatura cu situatia din Romania (FOTO)

Victor Ponta a fost printre primii politicieni care si-au exprimat opinia cu privire la votul americanilor in urma caruia Donald Trump a fost ales noul presedinte al Americii. Ponta a amintit in.

Sebastian Ghita, primit calduros la TVR de un fost jurnalist Antena 3. intrebari dure pentru deputatul anchetat: Cum sa va trecem pe burtiera? / Va e dor de prietenia cu Victor Ponta? (FOTO)

Sebastian Ghita a declansat un atac virulent, luni seara, la TVR, asupra sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in contrast, deputatul a laudat performantele politice ale lui Victor Ponta, dat jos printr-o.

Victor Ponta explica rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA: Poporul american a fost de acord cu Trump si l-a votat si poporul stie mai bine intotdeauna ce trebuie facut

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a comentat rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA, subliniind ca desemnarea lui Donald Trump ca cel de-al 45-lea presedinte al Americii a fost decizia poporului, iar poporul stie intotdeauna ce trebuie facut.

Misterul celor doua gauri identice din Masa Tacerii

In partea de nord-vest a Mesei Tacerii, opera a marelui sculptor Constantin Brancusi, se gasesc doua orificii. Misterul acestora a fost deslusit de un ilustru profesor de la Colegiul National Tudor Vladimirescu, care le-a marturisit fostilor sai elevi ca, la finalizarea lucrarilor la Ansamblul monumental Calea Eroilor, autoritatile timpului au montat o tablita explicativa pe care se mentiona si numele autorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )