Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta, liderul Pro Romania: Daca nu functioneaza economia privata, nu vor exista bani pentru masuri sociale (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, liderul Pro Romania: Daca nu functioneaza economia privata, nu vor exista bani pentru masuri sociale (VIDEO)

Daca nu functioneaza economia privata, nu vor exista bani pentru masuri sociale, a explicat fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, miercuri seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Si. continuă pe B1

Victor Ponta, intrebare cheie pentru Ludovic Orban: Toti romanii vor sa v-o adreseze

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, i-a adresat lui Ludovic Orban o intrebare, in timpul sedintei de Parlament in care premierul da explicatii privitoare la masurile luate in aceasta perioada.

Victor Ponta: Pro Romania va vota impotriva starii de alerta

Pro Romania va vota impotriva instituirii starii de alerta, a anuntat miercuri, in plenul Parlamentu.

Rares Bogdan l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca n-a purtat masca in Parlament. Ce i-a raspuns fostul premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca nu a purtat masca in Parlament, in ciuda faptului ca starea de alerta.

Scandal in sedinta Parlamentului, dupa ce Marcel Ciolacu si Victor Ponta au refuzat sa poarte masca. Orban: Ei se considera deasupra legii

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liderii PSD si Pro Romania, respectiv Marcel Ciolacu si Victor Ponta, ar putea fi amendati pentru ca nu au purtat masca in spatii inchise.

ALDE, Pro Romania si UDMR au depus proiectul de lege care prevede anularea amenzilor aplicate in baza ordonantelor militare

ALDE, Pro Romania si UDMR au depus proiectul de lege care prevede anularea amenzilor aplicate in baza ordonantelor militare. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca este o lege care va permite justitiei sa functioneze si sa nu fie ingropata in peste 300. 000 de dosare.

Ponta nu voteaza starea de alerta: Nu dam mai multa putere unui guvern care gandeste cu minte de militian din 1989

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva incuviintarii starii de alerta pentru a nu da mai multa putere Guvernului Orban, care este incapabil sa-si apere cetatenii. Si Victor Ponta a vorbit despre faptul ca o hotarare de guvern nu se incuviinteaza in Parlament. Acesta a reiterat ideea demiterii Guvernului.

Ponta, insinuari catre Orban: Am crezut ca va plac terasele

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, luni, in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, ca doreste o discutie despre starea economiei, mai ales ca se poate vorbi despre o slujba de pomenire pentru unele domenii, acuzand Guvernul ca nu a luat masuri concrete in acest domeniu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )