Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe. Pacat de PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe. Pacat de PSD

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educatie Petru Andea drept coordonator al activitatii filialei PSD Timis pana la alegerea noului presedinte,. continuă pe Antena3

Victor Ponta un NOU ATAC la adresa lui Dragnea: Pacat de PSD!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educatie Petru Andea drept coordonator al activitatii filialei PSD Timis pana la alegerea noului presedinte,.

Liga Europa: Astra Giurgiu merge mai departe

Astra Giurgiu a obtinut un scor de egalitate in deplasare cu echipa azera FK Zira, 0-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa.

Primaria Sectorului 6 merge mai departe cu idee deschiderii unei televiziuni: Detalii din interiorul dezbaterii pentru oportunitatea proiectului (FOTO)

Primaria Sectorului 6 intentioneaza sa deschida o televiziune online din banii cetatenilor care locuiesc in acest sector al Bucurestiului. in aceasta idee, primarul Gabriel Mutu a organizat o.

Seful PSD ii raspunde lui Victor Ponta, dupa ce l-a acuzat ca vrea sa includa Hidroelectrica in Fondul National de Dezvoltare ca sa o treaca la niste prieteni din afara: Este o minciuna care poate avea consecinte urate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca acuzatiile aduse de fostul premier, Victor Ponta, privind compania Hidroelectric sunt o minciuna, ceea ce ar putea avea consecinte urate pentru statul roman.

Victor Ponta: Sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari. Dragnea anunta in fiecare zi cate o gogoasa, sa arate ca el e seful

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un mesaj postat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca spera ca premierul Mihai Tudose sa ingroape impozitul pe gospodarie.

Baronii PSD si-au impartit prada de la Ministerul Dezvoltarii. Locotenentii lui Liviu Dragnea au primit cei mai multi bani de la Sevil Shhaideh

Olt, Teleorman, Giurgiu si Buza sunt judetele care au primit grosul banilor din PNDL in prima jumatate a anului, acestea fiind fiefuri ale PSD controlate fie de Liviu Dragnea, fie de apropiati ai acestuia ca Paul Stanescu si Nicolae Badalau.

Liviu Dragnea, despre intalnirea lui cu Laura Codruta Kovesi, la receptia de la Ziua Frantei: Prin privire n-am putut sa-i transmit nimic. Cati or mai fi fost santajati sau cati sunt santajati si amenintati acum sa spuna ceva nu numai despre mine, despre

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lasat sa se inteleaga faptul ca el si Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, s-au evitat reciproc in momentul in care s-au intalnit cu prilejul receptiei dedicate Zilei Frantei.

Liviu Dragnea, despre contributiile la pensii si sanatate: Vor fi mai mari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu se pune problema ca cetatenii sa mearga la ANAF sa-si plateasca singuri contributiile la pensii si sanatate, aceasta ramanand in.

E lipicios, unsuros chiar, cand are interese. Traian Basescu, dezvaluiri despre Liviu Dragnea: I-am dat destui bani cand eram ministrul al Transporturilor (VIDEO)

Traian Basescu a facut in emisiunea Dosar de Politician mai multe dezvaluiri despre Liviu Dragnea pe care il cunoaste inca de cand actual presedinte PSD era doar un prefect de Teleorman din.

Liviu Dragnea: Statul roman ne fura

Liviu Dragnea a spus ca statul roman ne fura, dupa ce a facut mai multe precizari despre cheltuielile pe care angajatorul le are cu contributiile angajatului si salariul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )