Libnet.ro
UNICEF

15:45

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD

B1 B1,
Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au. continuă pe B1

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD (VIDEO)

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o alerga pe Kovesi cu soriciul prin curtea vilei SRI

Victor Ponta a declarat ca Liviu Dragnea este prins de un grup de oameni care vor sa faca bani in Romania. Fostul premier mai sustine ca faimoasa lupta a unor politicieni cu asa-zisul stat paralel nu e decat o .

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Crin Antonescu: Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu pentru Kovesi.Ponta nu avea incredere de fel in Liviu Dragnea. L-a vrut pe Rus la Interne

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri, declaratiile lui Liviu Dragnea privind numirea sefei DNA, LAura Codruta Kovesi, in 2013, si intelegerile dintre Victor Ponta si Traian Basescu, afirmand ca Ponta l-ar fi informat ca a ales formula de compromis. Antonescu a mai spus ca impresia sa a fost ca Ponta nu avea incredere de fel in Dragnea, de aceea l-a propus ministru de Interne pe Ion Rus.

Victor Ponta: Sa spuna Dragnea Mincinosul care dintre ministri au fost pusi de SRI si George Maior. Poate Rovana Plumb?!?!

Liviu Dragnea a acuzat marti seara ca primul cabinet de ministri al lui Victor Ponta a fost facut de catre fostul director al SRI George Maior, iar el cu Crin Antonescu au fost pusi doar in fata faptului.

Victor Ponta lamureste adevarul istoric despre numirea procurorilor Kovesi, Bica si Nitu. Le-am zis: Primii pe care ii baga in puscarie sunteti voi!

Fostul premier Victor Ponta a dat detalii despre controversatul episod al numirii procurorilor. Ponta a declarat, intr-un interviu acordat stiripesurse. ro, ca a cedat, la insistentele lui Liviu Dragnea, dar si.

Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi

Crin Antonescu a comentat acuzatia lansata marti de catre Liviu Dragnea ca in 2013 a fost numita Lau.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea

Crin Antonescu a declarat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea. Liderul PSD a sustinut in emisiunea Sinteza Zilei ca Victor Ponta a primit numele ministrilor in.

Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi

Crin Antonescu a confirmat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta a negociat cu Traian Basescu numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Eu nu am de unde sa stiu daca a fost sau nu impusa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )