Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta nu mai e pro Romania: Lucrez in afara tarii. Am venituri ceva mai mari fata de cand eram parlamentar

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta nu mai e pro Romania: Lucrez in afara tarii. Am venituri ceva mai mari fata de cand eram parlamentar

Presedintele ProRomania, Victor Ponta, a declarat luni seara, la TVR, ca, dupa ce a dat de inteles ca ia o pauza de la politica, a decis sa lucreze in strainatate. Fostul premier nu a precizat cu ce se ocupa, dar a subliniat ca are venituri mai mari fata de perioada in care era parlamentar. continuă pe Adevărul

Victor Ponta face anuntul crunt pentru Romania. Ce se intampla acum in Ungaria

Ce anunt face Victor Ponta pentru Romania. Fostul prim-ministru in perioada mai 2012-noiembrie 2015 a facut declaratii vizavi de problemele din finantarea sportulu romanesc, comparand situatia din Romania cu cea din Ungaria, dar si cu investitiile realizate de guvernul lui Viktor Orban. Victor Ponta face anuntul crunt pentru Romania Victor Ponta a facut, prin urmare, .

VICTOR PONTA: I-am cerut presedintelui Basescu sa-l gratieze pe Gica Popescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, sambata dimineata, la emisiunea Digisport Matinal, ca in 2014 i-a cerut presedintelui din acea vreme, Traian Basescu, sa-l gratieze pe Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor,a transmis News. ro.

DigiSport: Prostii prostilor!. Victor Ponta, concluzie privind finantarea sportului din bani publici: S-au facut dosare penale

Victor Ponta a fost invitat sambata la Digi Sport Matinal. Printre subiectele abordate s-a regasit si implicarea politicului in sport, tema dezbatuta des in ultimii ani, care nu a ajuns, insa, la nicio concluzie favorabila sportului.

Dosarul Transferurilor: Victor Ponta spune ca i-a cerut lui Traian Basescu sa-l gratieze pe Gica Popescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, sambata dimineata, la emisiunea Digisport Matinal, ca in 2014 i-a cerut presedintelui din acea vreme, Traian Basescu, sa-l gratieze pe Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor.

Reevaluare politica. Lider UDMR care la locale a candidat in alianta cu PSD, ALDE si Pro Romania, nominalizat acum la functia de subprefect

Presedintele UDMR Bistrita-Nasaud, Decsei Attila, a fost nominalizat de catre formatiunea din care face parte pentru functia de subprefect. La alegerile locale din luna septembrie a anului trecut, acesta a candidat la Consiliul Judetean intr-o alianta cu PSD, ALDE si Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )