Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Prim-ministrul Victor Ponta, prezent vineri la Bistrita la plecarea ultimei campanii de militari in Afganistan, a tinut sa le transmita reprezentantilor presei prezenti sa nu mai vorbeasca despre recrutari, pentru ca acestea nu vor avea loc. continuă pe Adevărul

Primul ministru Victor Ponta: Nu mai vorbiti de recrutari, ca nu se recruteaza nimic, avem militari profesionisti

Primul ministru Victor Ponta, prezent vineri la Bistrita la plecarea ultimei campanii de militari in Afganistan, a tinut sa spuna reprezentantilor presei prezenti sa nu mai vorbeasca despre recrutari, pentru ca acestea nu vor avea loc.

PNL ii cere lui Victor Ponta sa nu mai foloseasca insemnele si simbolurile Armatei in aparitiile publice

PNL ii cere lui Victor Ponta ca in aparitiile sale publice sa nu mai foloseasca insemnele si simbolurile Armatei, argumentand ca imaginea primului-ministru incadrat de drapelele de lupta ale Statului Major General si categoriilor de forte este menita sa creeze confuzie in perceptia publica, dar si de ordin constitutional, deoarece premierul nu se poate substitui Sefului Statului Major General.

Victor Ponta: Gradul de ocupare cu turisti in vacanta de 1 Mai - 95%. Sa nu avem acum incasari de doar 15%

Datele furnizate de catre ministrul delegat pentru Turism pentru vacanta de 1 Mai indica un grad de ocupare a unitatilor turistice de 95%, a anuntat premierul Victor Ponta. Primul ministrul sustine insa ca trebuie analizate acum si incasarile aferente.

Crin Antonescu, la B1 TV: Victor Ponta l-a amenintat in fata mea pe George Scutaru cu puscaria/ Victor Ponta, in aprilie: Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta -a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria chiar in prezenta sa. I-a mai amenintat si pe altii. Nu poti sa-i ataci asa pe altii care nu iti imparatasesc intru totul parereile politice. Am socat, a declarat Antonescu. La mijlocul lunii aprilie, premierul Ponta se decla socat si de oripilat de amenintarile presedintelui Basescu la adresa Gabrielei Firea. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, declara atunci premierul.

Victor Ponta: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania. Domnul.

Victor Ponta: La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene

Premierul Victor Ponta le-a urat romanilor, vineri, cu prilejul zilei de 9 mai, La multi ani de Ziua Independentei Romaniei si de Ziua Uniunii Europene, scrie Agerpres. Ziua de 9 mai are o semnificatie deosebita.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

VIDEO Premierul Victor Ponta anunta repornirea Autostrazii Transilvania. Lucrarile finantate din acciza pe carburant

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a anuntat joi, 8 mai, la Zalau, ca in cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi repornite lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania. Fondurile necesare ar urma sa fie asigurate de la bugetul de stat, din sumele suplimentare incasate din blamata acciza suplimentara pe combustibil.

Vizita. Premierul Victor Ponta, asteptat la Calarasi

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vin, miercuri, 7 mai, in vizita la Calarasi. Cei doi vor vizita societatile TenarisSilcotub si Aldis, doua firme representative pentru Baragan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )