Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,. continuă pe Antena3

Victor Ponta, semnal de alarma: Am muncit cinci ani ca sa ajungem de unde am plecat

Victor Ponta trage un semnal de alarma, marti,dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat cursul valutar al zilei. Fostul premier scrie, intr-un mesaj pe Facebook, ca ne-am.

Eu nu o sa zic ca este ticalos. Mesajul lui Liviu Dragnea inainte de ziua lui Victor Ponta: Tot ce-mi doreste el mie ...

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, implineste miercuri 45 de ani. Fostul sau aliat din PSD si din guvern, actualmente aflat la cutite cu el, Liviu Dragnea, a tinut sa ii transmita primul.

Surse: Victor Ponta este audiat la DNA in dosarul Teldrum, firma controlata informal de Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta este audiat, luni, la sediul DNA, in dosarul TelDrum, au declarat, pentru Romania Curata, surse apropiate anchetei.

Fostul premier Victor Ponta este audiat la DNA in dosarul Teldrum

Fostii premieri Victor Ponta si Sorin Grindeanu au fost audiati la DNA in dosarul Tel Drum.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Are niste apucaturi paranoice. Nu m-am apucat sa-l delationez la DNA

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune TVR 1, ca nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar daca presedintele PSD crede acest lucru atunci inseamna ca este paranoic, la fel ca atunci cand spune ca nu stie nimic despre firma TelDrum.

Depozitarul Central a lansat serviciul de decontare a tranzactiilor incheiate in moneda euro la BVB

Depozitarul Central pune la dispozitia clientilor sai, incepand de astazi, serviciul de decontare pe Platforma TARGET2-Securities T2S) a tranzactiilor incheiate in moneda euro la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru instrumentele financiare denominate in euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Victor Ponta a fost audiat la DNA in dosarul Teldrum, firma controlata informal de Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca a refuzat sa faca delatiuni

Fostul premier Victor Ponta este audiat, luni, la sediul DNA, in dosarul TelDrum, au declarat, pentru Romania Curata, surse apropiate anchetei.

Victor Ponta, audiat la DNA

Victor Ponta a ajuns luni dimineata Directia Nationala Anticoruptie. Fostul premier nu a dat declaratii ziaristilor. Potrivit unor surse citate de Digi 24, Ponta este martor intr-un dosar de coruptie.

Victor Ponta, audiat la DNA, in dosarul Tel Drum

Victor Ponta este audiat luni dimineata de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul Tel Drum, potrivit Romania Curata. In acelasi dosar, a fost audiat saptamana trecuta si fostul premier Sorin Grindeanu.

UPDATE Victor Ponta, audiat la DNA, in dosarul Tel Drum: Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce stiam

Victor Ponta a plecat de la DNA in jurului orei 14,00, unde a fost audiat circa trei ore si jumatate, afirmand ca a fost chemat ca martor si a spus ceea ce stia, fara a preciza insa despre ce dosar este vorba.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )