Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta, mesaj de Ramadan, de pe patul de spital din Turcia

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, mesaj de Ramadan, de pe patul de spital din Turcia

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza de pe urma operatiei la genunchi, a scris pe Facebook, un mesaj catre cetatenii musulmani care incep, joi, prima zi a lunii Ramadanului. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj cu ocazia Ramadanului: Doresc sa transmit cele mai bune ganduri si urari tuturor cetatenilor romani de confesiune musulmana

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina de Facebook, un mesaj destinat tuturor romanilor de confesiune musulmana, prin care le ureaza cele mai bune ganduri si urari, cu ocazia inceperii Ramadanului.

Ion Cristoiu, despre lipsa de comunicare a premierului privind vizita in Turcia: Sunteti siguri ca Victor Ponta n-a trecut granita dintre Turcia si Siria, pentru a lupta in rindurile ISIS?

Plecarea lui Victor Ponta in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi a starnit numeroase controverse, fie din pricina faptului ca premierul a ales sa se opereze altundeva decat in.

Ion Cristoiu, despre lipsa de comunicare a premierului privind vizita in Turcia: Sunteti siguri ca Victor Ponta n-a trecut granita dintre Turcia si Siria, pentru a lupta in randurile ISIS?

Plecarea lui Victor Ponta in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi a starnit numeroase controverse, fie din pricina faptului ca premierul a ales sa se opereze altundeva decat in.

Victor Ponta, dupa interventia chirurgicala din Turcia: A fost mai complicat decat se anticipa

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o clinica din Turcia, a anuntat pe reteaua de socializare Facebook ca s-a operat la genunchi si ca spera ca, cel tarziu in decembrie, sa poata face sport din nou.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul (VIDEO)

Victor Ponta a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa o accidentare la genunchi produsa in timpul unui meci de baschet. Premierul a ales sa se opereze la un spital din Turcia, argumentandu-si.

Premierul Victor Ponta s-a OPERAT in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a operat astazi in Turcia din cauza problemelor pe care le are la picior. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, a depus in aceasta dimineata o.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Sunt Victor Ponta si nu dau doi bani pe voi!

Victor Ponta a supravietuit pana acum din punct de vedere politic doar pentru ca are in spate un urias aparat de propaganda. Zi de zi, Antena 3, RTV si celelalte guri de foc din slujba premierului au grija sa creeze in Romania o realitate paralela care sa ascunda mizeriile lui Ponta si a oamenilor din jurul sau. in aceasta ceata, in care intetionat au fost bagati oamenii simpli din aceasta tara, multi nu mai reusesc sa vada dispretul, aroganta si nesimtirea cu care suntem tratati .

Victor Ponta explica de ce s-a operat in strainatate

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care a explicat de ce s-a operat in strainatate. Surse citate de Romania Libera au declarat ca primul ministru s-a operat de ligament in Turcia, intr-un spital al familiei Erdogan.

Premierul Victor Ponta se opereaza la genunchi luni, in Turcia

Premierul Victor Ponta se afla internat intr-o clinica din Turcia unde urmeaza sa fie supus luni unei interventii chirurgicale la genunchi, scrie romaniatv. net. Primul ministru a mers joio la spital pentru un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )