Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta, mesaj cu subinteles dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Faptul ca in 2008 Alinuta isi bea cafeluta chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj cu subinteles dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Faptul ca in 2008 Alinuta isi bea cafeluta chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant

Victor Ponta a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu stie daca Bogdan Olteanu a luat sau nu bani de la Sorin Ovidiu Vintu, insa precizeaza legaturile viceguvernatorului BNR cu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: Romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati. Pur si simplu votul ii lasa indiferenti!

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca romanii din Diaspora nu sunt lenesi, asa cum ar sustine unii liberali, ci doar au alte lucruri mai serioase de facut si.

Prima reactie a Bancii Nationale a Romaniei, dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Atributiile viceguvernatorului, preluate de ceilalti membri ai conducerii

Banca Nationala a Romaniei a emis un comunicat de presa in urma retinerii joi noapte a lui Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, de catre procurorii DNA. BNR precizeaza ca infractiunile pentru care.

BNR, prima reactie dupa retinerea lui Bogdan Olteanu intr-un dosar instrumentat de DNA

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, Banca Nationala a Romaniei.

Victor Ponta, in doliu! Am pierdut o prietena extraordinara!

Victor Ponta a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, decesul unei colege de partid, filiala PSD din Bihor. Potrivit unui articol postat pe stiripesurse. ro, este vorba de deputatul PSD Bihor Sonia Draghici,.

Victor Ponta il aplauda pe Klaus Iohannis: Ce slugi sinistre

Fostul prim-ministru al Romaniei Victor Ponta, atrage atentia asupra faptului ca, pe vremea cand acesta declara ce a declarat presedintele Romaniei Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT, a fost.

Verdict final: Victor Ponta ramane fara titlul de doctor. CNATDCU: Teza a fost plagiat

Contestatia pe care a depus-o fostul premier Victor Ponta, dupa ce a primit verdictul de plagiat, a fost respinsa de Consiliul general al CNATDCU, informeaza, miercuri, un post de televiziune. Si Comisia.

Ministerul Educatiei: CNATDCU da miercuri vot final in cazul plagiatului lui Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta afla miercuri votul final al membrilor Consiliului General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare privind retragerea titlului de doctor in drept. Contestatia lui Victor Ponta la decizia privind plagiatul lucrarii sale de doctorat a fost respinsa de comisia de specialitate, care a mentinut verdictul si recomandarea de retragere a titlului de doctor.

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pandeste PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pandeste Partidul Social Democrat si anume guvernarea de mana a doua, in cadrul unui interviu la o televiziune de stiri.

Victor Ponta ramane fara titlul de doctor: Contestatia fostului premier la decizia de plagiat a fost respinsa oficial

Consiliul General al Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a decis oficial joi respingerea contestatie fostului premier Victor Ponta la decizia privind.

Victor Ponta ramane cu verdictul de plagiat: recomandarea de retragere a titlului de doctor in drept va fi trimisa MENCS

Contestatia fostului premier Victor Ponta a fost respinsa de Consiliul General al CNATDCU, acesta ramane cu verdictul de plagiat, in urma deciziei definitive urmand sa fie trimisa la Ministerul Educatiei recomandarea de retragere a titlului de doctor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )