Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: O motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban trebuie initiata de PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: O motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban trebuie initiata de PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca este total impotriva angajarii raspunderii Guvernului pe bugetul de stat, dar a precizat ca o motiune de cenzura trebuie initiata de PSD, adaugand ca nu a avut o discutie cu social-democratii pe aceasta tema, insa este deschis unui dialog. continuă pe Antena3

PSD hotaraste daca depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban: Legea bugetului, catastrofala

Mai multi lideri social-democrati au declarat luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National, ca in cadrul reuniunii va fi luata o decizie in ceea ce priveste depunerea sau nu a unei motiuni de cenzura dupa angajarea raspunderii de catre Guvern.

Sedinta la PSD. Liderii ar putea discuta depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban

Social-democratii se reunesc luni in sedinta Comitetului Executiv National, prilej cu care ar putea decide daca vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu angajarea raspunderii Guvernului pe buget. in sedinta se va discuta si posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura, potrivit unor surse politice.

PSD renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa ataca legea bugetului la CCR

CEx al PSD a decis, luni, ca nu va depune motiune de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca va ataca la CCR, adoptarea bugetului de stat prin angajarea raspunderii Guvernului.

PAS ar putea depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dupa ce Aeroportul a ajuns in gestiunea unui miliardar rus

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de ex-premierul Maia Sandu, anunta ca va analiza optiunea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Chicu care actioneaza vadit impotriva interesului national al Republicii Moldova. Reactia vine dupa ce Aeroportul Chisinau a ajuns in gestiunea companiei Komaksavia Airport Invest, al carei beneficiar este un miliardar rus.

Dan Barna, invitat la negocieri de PSD pentru o motiune impotriva Guvernului Orban

Seful interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca-l invita pe liderul USR, Dan Barna, sa aib.

Victor Ponta, atac dur la adresa Guvernului: Bugetul lui Orban e mai fantasmagoric decat bugetul lui Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca este dezamagit de faptul ca bugetul de stat, pe care l-a etichetat mai fantasmagoric decat bugetul lui Dancila, nu este dezbatut anul acesta in Parlament.

PSD il invita pe liderul USR, Dan Barna, la discutii pe tema motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban

PSD il invita pe Dan Barna la discutii. Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la DcNews, ca il invita pe Dan Barna, liderul USR, la discutii pe tema unei posibile motiuni de cenzura.

Sindicatele, aliate impotriva Guvernului

Guvernul se afla sub presiunea marilor confederatii sindicale, care solicita mentinerea actualui mod de calculare a sporului pentru conditii vatamatoare. Conform legislatiei in vigoare, sporul res-pectiv reprezinta maximum 15% din salariul fiecarui angajat, ceea ce in opinia premierului Ludovic Orban este o inechitate in randul angajatilor.

Breaking news! USR a depus peste 60 de amendamente la bugetul Guvernului Orban

USR a trimis Guvernului PNL peste 60 de amendamente la legea bugetului de stat pentru 2020, care viz.

Bogdan Chirieac: Aceasta masura a Guvernului Orban m-a disperat!

Bogdan Chirieac a reactionat dupa anuntul facut astazi de Guvernul Orban. Analistul politic e de parere ca masura luata in ceea ce priveste puntile pentru vacanta de Craciun este total gresita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )